4. Jarní sraz 8-11.5.2014
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- Finn
- aktívní jachtař
- Reputace: 16
Davide, teď jsem teprve jakž takž dal dohromady vrak, co jsem rekonstruoval a jen jsem zkusil, jestli tam neteče (a pídilo) na mojim rybníčku pod barákem tak si netroufám teď plout z Davle. Ale není vyloučeno, že když to popluje v normě, tak po srazu a taky dle počasí bych zkusil s Tebou plout nazpět.

- packa
- zkušený harcovník
- Reputace: 12
příjezdova cesta na Sandberg
v Koline na novem mostu je odbočka na Stary Kolin-podle nádraží se jede asi 3km až k piskovně a na konci piskovny je odbocka se značkou kemp a na ni pro jistotu umistim ve stredu cedulku-po polní ceste k Labi a doleva-pak už cesta vede až na misto
druha možnost je pokud nekdo pojede od Caslavi-odbočit na Stary Kolin-před Starym Kolinem doleva a kousek za přejezdem je ta odbočka
tretí možnost se zeptat-lidi jsou docela ochotní a poradí
program
ve čtvrtek je ta akce v Koline-patek jsem myslel vylet nahoru na Tynec (a treba i dal) a sobota bych to vzal na Podebrady (to aby jsme pripadne vyprovodily ty co poplují pomalu domu) a od toho jem objednal komorovaní
komory
romane-do utery se to da priobjednat-potrebuju jen znat čas a kolik lodí-zatim jste dva a nadoru to stihnete do 30minut?-včera jsem byl v tynci a tam bylo prazdno tak to zkus -kdo by mel ještě zajem
v Koline na novem mostu je odbočka na Stary Kolin-podle nádraží se jede asi 3km až k piskovně a na konci piskovny je odbocka se značkou kemp a na ni pro jistotu umistim ve stredu cedulku-po polní ceste k Labi a doleva-pak už cesta vede až na misto
druha možnost je pokud nekdo pojede od Caslavi-odbočit na Stary Kolin-před Starym Kolinem doleva a kousek za přejezdem je ta odbočka
tretí možnost se zeptat-lidi jsou docela ochotní a poradí

program
ve čtvrtek je ta akce v Koline-patek jsem myslel vylet nahoru na Tynec (a treba i dal) a sobota bych to vzal na Podebrady (to aby jsme pripadne vyprovodily ty co poplují pomalu domu) a od toho jem objednal komorovaní
komory
romane-do utery se to da priobjednat-potrebuju jen znat čas a kolik lodí-zatim jste dva a nadoru to stihnete do 30minut?-včera jsem byl v tynci a tam bylo prazdno tak to zkus -kdo by mel ještě zajem
A co ten Den Labe v pátek v Poděbradech, není blbost o to přijít? V sobotu se ještě koná "živá muzika" v Týnci, takže bych spojil plavbu k Hrčákům a zpátky s touto akcí.
Sraz má být od čtvrtka do neděle...tak nechápu, proč bychom se s lidma měli loučit už v sobotu???
A proto navrhuji program:
čtvrtek - Kolín
pátek - Den Labe v Poděbradech
sobota - Týnec - Hrčáky u Přelouče + živá muzika Týnec
neděle - ukončení akce
Sraz má být od čtvrtka do neděle...tak nechápu, proč bychom se s lidma měli loučit už v sobotu???
A proto navrhuji program:
čtvrtek - Kolín
pátek - Den Labe v Poděbradech
sobota - Týnec - Hrčáky u Přelouče + živá muzika Týnec
neděle - ukončení akce
- libor.janko
- aktívní jachtař
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Packo,
prosím tě, tušíš nějaký časy, kdy budete společně na Sandberku, že bych za Vámi dojel autem? Třeba ve čtvrtek dopoledne budete ještě na Sandberku před Kolínem?
prosím tě, tušíš nějaký časy, kdy budete společně na Sandberku, že bych za Vámi dojel autem? Třeba ve čtvrtek dopoledne budete ještě na Sandberku před Kolínem?
Naposledy upravil(a) libor.janko dne sob kvě 03, 2014 8:20 pm, celkem upraveno 1 x.
- romanva
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
No, jestli je proplavení v Kolíně 22.00, tak v komoře to je tak 10min a za dvacet minut do Veletova to bude dost kvapík a po tmě. Světlo sice mám, ale i tak, Když budem spěchat, tak aby jsme pak ty vlasce z vrtulí vůbec vymotali. Ale záleží jak ostatní. Aby na nás nemuseli zbytečně komorníci čekat. Spíš myslím že bude lepší když počkáme chvilku my.
- packa
- zkušený harcovník
- Reputace: 12
http://kbfotoservis.rajce.idnes.cz/Sandberk_Kolin/
aby jste vědeli do čeho jdete-a pro ty co se ještě nerozhodli pro účast
Pavel779-klidek ja budu taky dodelavat po cestě (kdyby mi chybelo jen řízení)
Finn- už se těším
zitra ještě zkontroluju stav příjezdove cesty a dam směrovky-večer podam info-a pak se děj vůle boží-
aby jste vědeli do čeho jdete-a pro ty co se ještě nerozhodli pro účast
Pavel779-klidek ja budu taky dodelavat po cestě (kdyby mi chybelo jen řízení)

Finn- už se těším
zitra ještě zkontroluju stav příjezdove cesty a dam směrovky-večer podam info-a pak se děj vůle boží-