18.6.2009 - setkání na Jadranu?

Setkání, regaty, výstavy a akce pořádané v souvislosti s jachtingem

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

ficcus
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 43
Kontaktovat uživatele:

18.6.2009 - setkání na Jadranu?

Příspěvekod ficcus » úte kvě 19, 2009 8:58 am

Koukám do Spoluplaveb a vidím další možné "účastníky zájezdu" :) Co?

tomaskre, Kucpav a Dumber ... potkáme se třeba ve čtvrtek někde 1 den plavby od Sukošanu a Šibeniku? Třeba někde kolem Žirije?

Výpluvní zasedání JI? Co? Cože? (Vlajky sebou ...)

PS: pokud stanovíme datum, čas a místo, tak spolu ani nemusíme být za plavby v kontaktu. A zbytek necháme osudu ...
tomaskre
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

červen 09

Příspěvekod tomaskre » úte kvě 19, 2009 10:55 am

Ahoj,
budu s tím počítat. 18.6.09 někde kolem Žirje, přesněji? kde? (V.Stupica, Muna, Kakan, Kaprije?????)

Můj tel. je 602 171 322

Ahoj Tom
ficcus
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ficcus » úte kvě 19, 2009 12:00 pm

Tome, s Tebou jsem tak nějak již počítal :D SZ jsem četl ... dík za nabídku ... uvidíme ;)

Tedy navrhuji Kaprije u mola či na kotvě (každého věc) s tím, že záložní kotviště je hned vedle na Kakanu/zátoka Potkučina (tam mi jednou v noci povolila kotva a vzbudil jsem se 5m od břehu:-)

Posedět a pokecat můžeme hned na nábřeží. Můj phone +420602409512

Obrázek
ficcus
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ficcus » stř kvě 20, 2009 1:48 pm

... a koukám, že se kolem bude možná plavit i jojoch :)
dumber
1. DONÁTOR
1. DONÁTOR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod dumber » ned kvě 31, 2009 9:47 am

preco nie, stvrtok mam naplanovany bude Kakan, alebo Kaprije. Tak hadam sa uvidime

Cislo na mna: +421905011226
ficcus
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ficcus » pon čer 01, 2009 8:39 am

Výborně :)

Takže zatím tomaskre, dumber a my.

Jojoch bude plachtit na severním Jadranu a kucpav zatím neví ...
tomaskre
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod tomaskre » čtv čer 04, 2009 9:00 am

a co u Matea? ja tam nikdy nebyl, tak bych to možná rád zkusil?
ficcus
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ficcus » čtv čer 04, 2009 10:16 am

Tome, taky jsem tam nikdy nebyl, a tak můj plán byl takový, že do Kaprije připluju už někdy odpoledne a v zájmu protažení 4 dětí si to dáme pěšky přes kopec k Mateovi na večeři. Jestli se potkáme/opijeme tam nebo přímo v Kaprije je asi fuk. Ale kotvit chci v Kaprije ... myslím, že tam je obchod ... ranní pečivo. Ale stejně tak je možné, že si to pletu s jiným přístavem :D
tomaskre
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod tomaskre » čtv čer 04, 2009 10:22 am

to je rozumný, poslal jsem ti maila s foto
Martin88
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 18

Příspěvekod Martin88 » čtv čer 04, 2009 11:17 am

ficcus píše:Tome, taky jsem tam nikdy nebyl, a tak můj plán byl takový, že do Kaprije připluju už někdy odpoledne a v zájmu protažení 4 dětí si to dáme pěšky přes kopec k Mateovi na večeři. Jestli se potkáme/opijeme tam nebo přímo v Kaprije je asi fuk. Ale kotvit chci v Kaprije ... myslím, že tam je obchod ... ranní pečivo. Ale stejně tak je možné, že si to pletu s jiným přístavem :D

V Kaprije je obchod, ranní /jestli se tomu v 10:00 ještě dá tak říkat/ pečivo přiveze loď :D
za B36 285 kun
Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Příspěvekod Anonym » čtv čer 04, 2009 11:24 am

Obchod v Kaprije je. Kdyby bylo ale na mě, já bych raději volil tu variantu kotvit u Matea a do Kaprije si zajít. U Matea to je opravdu kouzelné, stání zadara, budeš večer při odchodu litovat...
Ale musíte tam kluci být brzo. Už cca v 16:00. Je to už hodně vyhlášená konoba a uchytit se tam je čím dál horší.
K těm lodím na muring. U hlavního mola je hloubka na vyvázání zádí dobrá, já tam letos byl s E434. Pak tam má ještě taková vedlejší a tam se už musí přídí.
Fotek mám mraky, tak snad jen malou ochutnávku
ObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázek
tomaskre
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod tomaskre » čtv čer 04, 2009 11:36 am

Jirko, díky za info. Už tři roky jezdím kolem, že se tam stavím. Letos sme byli v Tritonu a bylo super. Jaký má ceny Mateo? Triton stále 180,-kn za osobu.
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » čtv čer 04, 2009 11:53 am

Ceny Tritona znám, těší mě že od loňska nezdražil. Letos jsem ještě neměl tu čest.

Jaké jsou ceny u Matea ani nevím. Slušnou skromnou večeři jsem tam už dlouho nezažil, vždy to byly nějaké movitější posádky, případně oslava kapitánského glejtu a to teklo víno proudem, mořské potvory nestačili tahat z vody. Co jsem si všimnul, tak platili kolem 2000 kun. A platí to i za mě oni, takže přesně nevím.
Je pravda, že to tam je drahé. Ale dobré. Móóóc dobré. Jinak by nebyl problém se tam dostat. Nepodává menu jako v Tritonu, objednáváš si co chceš. Pokud jsi na bóji, nenutí nikoho aby dojel na večeři. Ale právě kvůli ní tam ti lidi jezdí.
Letos asi nepodražil a v loni v říjnu stálo kilo prvoklasnej riby 400 kun. To hodně podražil od předcházejícího roku z nějakých 250.
jirkaM
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 3

Příspěvekod jirkaM » čtv čer 04, 2009 12:15 pm

Me letos Mateo zklamal - moc jsem se tam tesil. Ale myslim, ze to byla nahoda, jelikoz jinak to bylo vzdy super. Nevim jak v lete, to do Chorvatska nejezdim. Na zacatku sezony tam vzdycky byla jen 1-2 lode, ale v lete to musi byt asi narvane. Letos me cena trosku prekvapila - byli jsme 3 na Elan 45, uz si to nepamatuju uplne presne, ale bylo to o cca 30-40% drazsi ne Triton a tam jsme nechali i se spropitnym 600,- kun.
Jinak letos byl u Matea maly vyber vseho - pivo neslo vypit, rovnou jsme ho vylili, vino fakt mizerie a rybu delali jen jako gulas - tzn. ze cerstva nebyla urcite, mrazak to jistil. Ale je fakt, ze jsme tam byli hodne brzo 1. tyden v dubnu, tak se neni co divit. Stejne jsme to vsechno snedli, bo hlad byl velikej:)

A rozhodne ve me neni trpka vzpominka. Proste vzdycky vsechno nevyjde. A to kotveni tam za to stoji, je to tam fakt pekne. Takze priste to dam zase:)
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » čtv čer 04, 2009 12:23 pm

No jo, no. Je to smůla, ale na začátku dubna můžeš být rád, že měli vůbec otevřeno. Jsou zařízení, která otevírají až od června, nebo dokonce července. V půlce května už to bylo u Matea v pohodě.
Třeba na konci dubna neměli otevřeno ani ve Vele Stupici a bóje jen čtyři úplně na dně zálivu. Ani nevybírali. V půlce května už bylo vše v provozu. I výběrčí. :x
mirinekk
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod mirinekk » čtv čer 04, 2009 2:09 pm

My byli u MATEA koncem dubna a úplně sami. Litr dobrého vína 60 kuna. Kolik co stojí jinak nevím. Platili jiní ;) Jídlo super.Jinak tady taky pár fotek.
mirinekk
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod mirinekk » čtv čer 04, 2009 3:35 pm

Hurá, už to umím :D Ale dalo to práce :(

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Tak a teď celé info zaneřádím obrázky :D
pecho
aktívní jachtař
aktívní jachtař

potlach

Příspěvekod pecho » pát čer 05, 2009 10:15 am

No chlapci, škoda, že jste neudělali ten potlach o týden později a někde jižněji, chystám se na takovej čundr ze Splitu do Dubrovníku a zpět, pokud to konstalace a Neptun dovolí na nějaké třiatřicítce. Takže kdo se bude tady tím směrem následující týden motat, dejte vědět, pochopitelně vlajku JI na saling pověsím. :whist: Zdraví Pecho
ficcus
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ficcus » ned čer 21, 2009 9:42 pm

tak jen poreferuji, že se setkání uskutečnilo přímo u Matea a za sebe mohu konstatovat, že to byl pohodový večer u jednoho dlouhého stolu (tomaskreovic & ficcusovic posádka). Prostředí moc hezké - jídlo dobré.

a přidám tip - přímo v Kaprije je nová (pro mne) restaurace Kocourova fajfka - velmi ochotný personál - vidíte až do kuchyně - jídlo výtečné.
Ale nemá to už nic společného s konobou dle mých představ. Je to prostě velmi slušná vymydlená restaurace.

Zpět na