Dunaj-party 2015
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
-
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
-
- aktívní jachtař
- Reputace: 20
Škoda že to niektorým tento rok nevyšlo a neprídu, ale možno na ročník 2016 to vyjde.
Toj-Toj je objednané privezú to v piatok.
Tu je moje Tel.č. keby niekto potreboval s niečím poradiť.
0908 444 512
Drevo na ohník a varenie je už nachystané, len budem potrebovať pomôcť, to presunúť kúsok k Dunaju
https://www.youtube.com/watch?v=w498SDIjOMw
Toj-Toj je objednané privezú to v piatok.
Tu je moje Tel.č. keby niekto potreboval s niečím poradiť.
0908 444 512
Drevo na ohník a varenie je už nachystané, len budem potrebovať pomôcť, to presunúť kúsok k Dunaju

https://www.youtube.com/watch?v=w498SDIjOMw
- Ozzie
- zkušený harcovník
- Reputace: 42
Nepíšú, lebo párty ešte trvá. Ja som zdrhol, lebo bolo nenormálne teplo.
Ako vždy bolo dobre. Skvelí ľudia, vyn ikajúcí guláš. Díky Dedko za starostlivosť a všetkím čo priložili ruku k dielu.
Pohľad na lode (bolo ich dosť):
Odborná debata:
Kildovci:
Čakanie na Guláš:
Pohoda:
Výstup z "bážin":
Už sa teším o rok
Ako vždy bolo dobre. Skvelí ľudia, vyn ikajúcí guláš. Díky Dedko za starostlivosť a všetkím čo priložili ruku k dielu.

Pohľad na lode (bolo ich dosť):
Odborná debata:
Kildovci:
Čakanie na Guláš:
Pohoda:
Výstup z "bážin":
Už sa teším o rok
- viita
- návštěvník fóra
- Kontaktovat uživatele:
Tak bohužel už i my jsme doma , bo žena musela večer do práce.Bylo to vše super, počasí úžasné a lidičky ještě lepší.Jo a Vikiho superstroj- to byla třešnička na dortu.Chceme moc poděkovat dedkovi a ostatním o to , jak se o nás opět postarali.Zítra zkusím hodit nějaké fotky.Takže ještě jednou všem díky a už se moc těšíme , až zase budeme na Dunaji.
-
- návštěvník fóra
- lebon
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 1
Tak už je komplet,i my jsme přistáli s mezipřistáním U Janíčkov na svíčkovou a ten malý vůl mě ještě přemluvil na dezert ( brynzové halušky halp und halp se slaninou ). Samozřejmě větší púlku přivezli domů.Honem na pivo,teď to vybalujeme a zakončíme to podvečerní šišou a zbytky alkoholu(aby se nepokazil.)Děkovat furt dokola nebudu,opakuje se to každý rok,príma lidi,príma Lalina,kdo zažil ví,kdo né toho to stejně nezajímá.Ale tradice by se měly dodržovat,tak na podzim čau,už se na Vás těším.
- Viky_CZ
- zkušený harcovník
- Reputace: 43
- Kontaktovat uživatele:
Hlasim prijezd.
Omlouvam se vsem, s kym jsem se nestihl rozloucit, ale nejak mne to horky počasí nedělalo dobře, tak jsem se rozhodl vyrazit brzy a cestovat domu v poněkud poklidnejsim tempu. Nakonec jsem dojel jenom do Uherskyho Hradiste, tam jsem vykonal navstevu u kamaráda... trochu jsme popili, spali jsme rano pekne az do deseti a odpocati jsme se jali odpoledne brazdit Moravu na Minimostu.... ve dvou lidech to moc nejelo, ale dopravu jsme s tim taky vykonali.
Setkani samozejme nemelo chybu, uz se tesim na další rocnik!
Mam par fotek, tak je sem dam, az se trochu slozim dohromady.
Omlouvam se vsem, s kym jsem se nestihl rozloucit, ale nejak mne to horky počasí nedělalo dobře, tak jsem se rozhodl vyrazit brzy a cestovat domu v poněkud poklidnejsim tempu. Nakonec jsem dojel jenom do Uherskyho Hradiste, tam jsem vykonal navstevu u kamaráda... trochu jsme popili, spali jsme rano pekne az do deseti a odpocati jsme se jali odpoledne brazdit Moravu na Minimostu.... ve dvou lidech to moc nejelo, ale dopravu jsme s tim taky vykonali.
Setkani samozejme nemelo chybu, uz se tesim na další rocnik!

Mam par fotek, tak je sem dam, az se trochu slozim dohromady.
- Viky_CZ
- zkušený harcovník
- Reputace: 43
- Kontaktovat uživatele:
Moc jsem nefotil, ale o tech par fotek se podelim:
A jeste jedna z Bataku
Chci poprosit, pokud nekdo mate fotky nebo videa, ktery by se mi mohly hodit (to zejmena fotky na kterych je Minimost nebo Eda), at jsou treba tematicky mimo, nebo je nechcete tady publikovat (nebo ja nechci), tak mi je prosim poslete pres SZ. Dekuji.

A jeste jedna z Bataku

Chci poprosit, pokud nekdo mate fotky nebo videa, ktery by se mi mohly hodit (to zejmena fotky na kterych je Minimost nebo Eda), at jsou treba tematicky mimo, nebo je nechcete tady publikovat (nebo ja nechci), tak mi je prosim poslete pres SZ. Dekuji.