4. Jarní sraz 8-11.5.2014
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
-
david
- moderátor
- Reputace: 234
vlivem zubařskýho zákroku na babě jedu akorát tak do p.....
ale, na trase je můj kamarád Aleš + Jana. vyplaval v Ne ze Skochovic s plachetnicí Etap, modrej spodek, šedej vršek, přívěsy 2 a 5 HP.
Ráno byl v Brandejse a pokračuje do kopce na Hrčáky. Příští neděli chce být zase doma. je tedy možná spoluplavba na Prahu a Vranskou přehradu.
Kdyby jste ho viděli, vemte ho do party.
dík d.
ale, na trase je můj kamarád Aleš + Jana. vyplaval v Ne ze Skochovic s plachetnicí Etap, modrej spodek, šedej vršek, přívěsy 2 a 5 HP.
Ráno byl v Brandejse a pokračuje do kopce na Hrčáky. Příští neděli chce být zase doma. je tedy možná spoluplavba na Prahu a Vranskou přehradu.
Kdyby jste ho viděli, vemte ho do party.
dík d.
- packa
- zkušený harcovník

- Reputace: 12
tak směrovky jsou na místě,příjezdova cesta v pohodč,loděnice připravena apočasí objednané(těch par přeháněk nás snad nerozhází)
komora Veletov na čtvrtek objednaná
areka1-musíš
a ja končím a jdu apon pridělat na lod světlo-kdyby nahodou tak tel.723659581-
od zitřka čekam na Samberku
Packa
Martin88-lod je v pořadku
komora Veletov na čtvrtek objednaná
areka1-musíš
a ja končím a jdu apon pridělat na lod světlo-kdyby nahodou tak tel.723659581-
od zitřka čekam na Samberku
Packa
Martin88-lod je v pořadku
- blue
- návštěvník fóra

- Reputace: 0
. Jasny. A bacha, je to velký kapitán. Ten nás rovna do late.packa píše:Blue-jsi vítán-akorat prosím nezapomen si vzít nčjaké prostředky na úklid po pejskovi(saček a pod) a v arealu na vodítku-jinak mino areal se dá vyvenčit do sytosti-to same i ostatní co přijedou s nejakym chlupatym plavčíkem
Děkuji

Ahoj všem,
tak nejprve se omlouvám všem co poplují od Brandýsa ve čtvrtek ráno, původně jsem chtěl jet s nimi, ale manželka jak asi všichni víte mne takticky vysvětlila, že bych mohl být více s dětmi a proto jedeme přímo na Sandberk kde budeme spouštět teprve Ferdu s Hondíkem na vodu. Je nějaký oficiální čas zahájení a čas představení tech záchranářů?
Když už budu s dětmi od rána tak bychom to neradi prošvihli.
Jinak trika a samolepky vyzvedávám zítra a nejdéle v 10 hod ve čtvrtek by měli být k převzetí na Sandberku.
Už se moc těším a děti nemohou dospat.
Když je ukecám, mohli bychom plout v Neděli do Brandýsa kde bych vám pomohl s vytažením lodí na vleky.
Přeji hezký dobrý večer Mirek F470
tak nejprve se omlouvám všem co poplují od Brandýsa ve čtvrtek ráno, původně jsem chtěl jet s nimi, ale manželka jak asi všichni víte mne takticky vysvětlila, že bych mohl být více s dětmi a proto jedeme přímo na Sandberk kde budeme spouštět teprve Ferdu s Hondíkem na vodu. Je nějaký oficiální čas zahájení a čas představení tech záchranářů?
Když už budu s dětmi od rána tak bychom to neradi prošvihli.
Jinak trika a samolepky vyzvedávám zítra a nejdéle v 10 hod ve čtvrtek by měli být k převzetí na Sandberku.
Už se moc těším a děti nemohou dospat.
Když je ukecám, mohli bychom plout v Neděli do Brandýsa kde bych vám pomohl s vytažením lodí na vleky.
Přeji hezký dobrý večer Mirek F470
- avlada
- návštěvník fóra

- Reputace: 6
Program dne záchranářů v Kolíně začíná od 9 hodin a trvá po celý den až do večera. Ukázky jsou na několika místech-Karlovo náměstí, Kmochův ostrov, Labe -prostor za a pod lávkou. Jinak souběžně jdou akce pro děti, od 14 OO je slavnostní otevření nového přístavního mola, večer potom hraje skupina KEKS a
ve 21 30 vše zakončí ohňostroj. Toto jsem vyčetl ze stránek města Kolína.
Já dorazím ve čtvrtek nějak kolem oběda a loď spouštím na Sandberku.
ve 21 30 vše zakončí ohňostroj. Toto jsem vyčetl ze stránek města Kolína.
Já dorazím ve čtvrtek nějak kolem oběda a loď spouštím na Sandberku.
- Viky_CZ
- zkušený harcovník

- Reputace: 43
- Kontaktovat uživatele:
50°0'48.347"N, 15°14'32.276"E
Mas velky stesti, ze ses narodil tak daleko, jinak by tohle byla primo neodpustitelna neznalost.
Mas velky stesti, ze ses narodil tak daleko, jinak by tohle byla primo neodpustitelna neznalost.

Naposledy upravil(a) Viky_CZ dne čtv kvě 08, 2014 3:34 pm, celkem upraveno 2 x.
- Martin88
- aktívní jachtař

- Reputace: 18
Pro ty, co jeste vahaji, urcite dorazte, at lodi nebo autem.
Ja jsem bohuzel z pracovnich, rodinnych, casovych.........duvodu musel rano odplout, ale radsi bych tam zustal.
Krasna piskovna s romantickym vjezdem (tyka se lodi
),krasna klubovna s krbem, ciste zachody, prijemna obsluha a to veprovy koleno
Libor to vymyslel moc dobre
Ja jsem bohuzel z pracovnich, rodinnych, casovych.........duvodu musel rano odplout, ale radsi bych tam zustal.
Krasna piskovna s romantickym vjezdem (tyka se lodi
),krasna klubovna s krbem, ciste zachody, prijemna obsluha a to veprovy koleno Libor to vymyslel moc dobre

- Zdenda12345
- zkušený harcovník

- Reputace: 73
- Martin88
- aktívní jachtař

- Reputace: 18
Tady je par fotek ze ctvrtecni a patecni plavby domu
Kolin-Praha
Kolin-Praha