Davelská jitrnice
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- geus
- zkušený harcovník
- Reputace: 40
Myslim ze to spatne natocene nebylo pokud by nekdo nemel velkou profi vybavu tak by to ani lepe nenatocil. I kdyz tam treba byli 4 cluny zacatek byl hukot. Ja myslim za me dobry a muzem byt radi ze to vubec nekdo tocil a dal na net. A ze to zrovna ty Viky pomluvis bych teda necekal. Navic si musime uvedomit ze s tim nemohl zase moc litat blizko zavodniku kdyby to na nekoho zuchlo tak by ho to i zabilo v te rychlosti. 

Milý Strýčku, vzhledem k tomu že takoví co vědí jak natáčet dokumenty jsou tady zřejmě jen dva,
pravděpodobně by na to co znamená kravál před přídí a dvě červený vlajky přišli taky.
Milý copy, neboj nejsi za blbce.
A nemyslím si, že když někdo dělá něco zadarmo, je nutný aby to dělal blbě.
Fotil jsem ze sportovních letadel a horkovzdušnejch balonů docela často a až do teď mi na tom nepřišlo nic super.
Prostě práce. Zákazník jí musí zaplatit. Proto nesmím odevzdat žádný srač.ky. Slušný řemeslo. Tečka.
Milý davide, děkuji, opravdu nezůčastnil.
Jezdit tam a zase zpět mezi dvěma bojkama a dělat u toho kravál mi přijde zábavný asi jako ten fotbal (dvacet lidí běhá tam a zase zpět)
A jak by řekl klasik: ser. teda kašlu na vás, jedu na vodu. papapa
pravděpodobně by na to co znamená kravál před přídí a dvě červený vlajky přišli taky.
Milý copy, neboj nejsi za blbce.
A nemyslím si, že když někdo dělá něco zadarmo, je nutný aby to dělal blbě.
Fotil jsem ze sportovních letadel a horkovzdušnejch balonů docela často a až do teď mi na tom nepřišlo nic super.
Prostě práce. Zákazník jí musí zaplatit. Proto nesmím odevzdat žádný srač.ky. Slušný řemeslo. Tečka.
Milý davide, děkuji, opravdu nezůčastnil.
Jezdit tam a zase zpět mezi dvěma bojkama a dělat u toho kravál mi přijde zábavný asi jako ten fotbal (dvacet lidí běhá tam a zase zpět)
- copy
- zkušený harcovník
- Reputace: 28
- Kontaktovat uživatele:
JK píše:Prostě práce. Zákazník jí musí zaplatit. Proto nesmím odevzdat žádný srač.ky. Slušný řemeslo. Tečka.
dokážeš pochopiť, že to natočil niekto, lebo ho to bavilo? Za svoje peniaze, svojim dronom, doma to stiahol, upravil, dorobil zvuk a nejaké predely, a zavesil na net - proste pre potešenie?
ja som pozeral cyklistické Tour de France. Často tam boli zábery typu: diváci čakajú na príchod konvoja, rada obytných áut pozdĺž cesty, fanúšikovia s pomalovanými tvárami, rada pred bufetom.. lebo atmosféra. Asi by nikoho nebavilo, nonstop sa dívať na cyklistu, ako šlape do pedálov, 5 či kolko hodín v kuse. A to to robil profi štáb - a za ťažké peniaze.
- Viky_CZ
- zkušený harcovník
- Reputace: 43
- Kontaktovat uživatele:
Geus: Když mne se to fakt nelibi. Mam tvrdit opak?
A mimochodem, jak je to natoceny je jedna věc, to ma svy technicky omezeni. Ale ten strih proste nejak nemuzu unyst. Kdyby to místo 17 minut mělo 5, mozna by to video bylo i zajimavy. Ale proste vyber zaberu je..... jak to rict slusne..... nekritickej.
Napr. kdybych tocil video o necem pomoci drona, tak bych tam urcite nedal zabery sebe, jak ridim drona.
A mimochodem, jak je to natoceny je jedna věc, to ma svy technicky omezeni. Ale ten strih proste nejak nemuzu unyst. Kdyby to místo 17 minut mělo 5, mozna by to video bylo i zajimavy. Ale proste vyber zaberu je..... jak to rict slusne..... nekritickej.
Napr. kdybych tocil video o necem pomoci drona, tak bych tam urcite nedal zabery sebe, jak ridim drona.
-
- moderátor
- Reputace: 234
JK píše:Milý davide, děkuji, opravdu nezůčastnil.
no, taky tě nikdo nenutí, tak se taky do ničeho nenuť, na tohle tedy nečum a i jinak se do nás, co nás to nějak baví, neser
-
- moderátor
- Reputace: 234
Viky_CZ píše:Geus: Když mne se to fakt nelibi. Mam tvrdit opak?
Viky, (konečně jsem se snad nesplet), tvé video minimostu bych sestříhal na 30 sec a bohatě by to stačilo, aby bylo všem jasný vocogo. Tím snad ani nechci říct, že by záběry a sestřih Jitrnice byly extra dokonalé, ale chci zcela jednoznačně říct, že reakce a kritika některých, samozřejmě akce nezúčastněných, je neúměrná a zbytečná.
Naopak mně stále více přesvědčujete, že čím míň se zúčastníte, znáte a dokážete, tím víc umíte kritizovat. No. jsme doma v Česku.
- Viky_CZ
- zkušený harcovník
- Reputace: 43
- Kontaktovat uživatele:
Nesplet, dekuju.
A jestli myslis video, co je na YT strance Muskoka Sea Flea, tak to jsem zcela zamerne nechal delat nekoho, o kom si myslim, ze to umi lip nez ja, protože se mi jejich videa dycky libily. A i když k tomu videu mam nejaky připomínky, je to jejich rozhodnuti a jejich práce. A jestli se nekomu nelibi, muze to klidne rict, preziju to.
A jestli myslis video, co je na YT strance Muskoka Sea Flea, tak to jsem zcela zamerne nechal delat nekoho, o kom si myslim, ze to umi lip nez ja, protože se mi jejich videa dycky libily. A i když k tomu videu mam nejaky připomínky, je to jejich rozhodnuti a jejich práce. A jestli se nekomu nelibi, muze to klidne rict, preziju to.