Davelská jitrnice

Setkání, regaty, výstavy a akce pořádané v souvislosti s jachtingem

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

geus
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 40

Příspěvekod geus » čtv kvě 07, 2015 6:44 pm

Myslim ze to spatne natocene nebylo pokud by nekdo nemel velkou profi vybavu tak by to ani lepe nenatocil. I kdyz tam treba byli 4 cluny zacatek byl hukot. Ja myslim za me dobry a muzem byt radi ze to vubec nekdo tocil a dal na net. A ze to zrovna ty Viky pomluvis bych teda necekal. Navic si musime uvedomit ze s tim nemohl zase moc litat blizko zavodniku kdyby to na nekoho zuchlo tak by ho to i zabilo v te rychlosti. :hmm:
JK
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 6

Příspěvekod JK » čtv kvě 07, 2015 6:55 pm

Milý Strýčku, vzhledem k tomu že takoví co vědí jak natáčet dokumenty jsou tady zřejmě jen dva,
pravděpodobně by na to co znamená kravál před přídí a dvě červený vlajky přišli taky.

Milý copy, neboj nejsi za blbce.
A nemyslím si, že když někdo dělá něco zadarmo, je nutný aby to dělal blbě.
Fotil jsem ze sportovních letadel a horkovzdušnejch balonů docela často a až do teď mi na tom nepřišlo nic super.
Prostě práce. Zákazník jí musí zaplatit. Proto nesmím odevzdat žádný srač.ky. Slušný řemeslo. Tečka.

Milý davide, děkuji, opravdu nezůčastnil.
Jezdit tam a zase zpět mezi dvěma bojkama a dělat u toho kravál mi přijde zábavný asi jako ten fotbal (dvacet lidí běhá tam a zase zpět)

A jak by řekl klasik: ser. teda kašlu na vás, jedu na vodu. papapa
copy
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod copy » čtv kvě 07, 2015 7:46 pm

JK píše:Prostě práce. Zákazník jí musí zaplatit. Proto nesmím odevzdat žádný srač.ky. Slušný řemeslo. Tečka.

dokážeš pochopiť, že to natočil niekto, lebo ho to bavilo? Za svoje peniaze, svojim dronom, doma to stiahol, upravil, dorobil zvuk a nejaké predely, a zavesil na net - proste pre potešenie?

ja som pozeral cyklistické Tour de France. Často tam boli zábery typu: diváci čakajú na príchod konvoja, rada obytných áut pozdĺž cesty, fanúšikovia s pomalovanými tvárami, rada pred bufetom.. lebo atmosféra. Asi by nikoho nebavilo, nonstop sa dívať na cyklistu, ako šlape do pedálov, 5 či kolko hodín v kuse. A to to robil profi štáb - a za ťažké peniaze.
Martin88
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 18

Příspěvekod Martin88 » čtv kvě 07, 2015 8:15 pm

JK - ja to prestal sledovat po par zaberech, ale nemam potrebu se ke kvalite vyjadrovat, proste jdu jinam kdyz me to nebavi
misto planejch kecu autorovi porad, treba si to precte :?
Viky_CZ
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 43
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viky_CZ » čtv kvě 07, 2015 11:26 pm

Geus: Když mne se to fakt nelibi. Mam tvrdit opak?

A mimochodem, jak je to natoceny je jedna věc, to ma svy technicky omezeni. Ale ten strih proste nejak nemuzu unyst. Kdyby to místo 17 minut mělo 5, mozna by to video bylo i zajimavy. Ale proste vyber zaberu je..... jak to rict slusne..... nekritickej.

Napr. kdybych tocil video o necem pomoci drona, tak bych tam urcite nedal zabery sebe, jak ridim drona.
david
moderátor
Reputace: 234

Příspěvekod david » čtv kvě 07, 2015 11:38 pm

JK píše:Milý davide, děkuji, opravdu nezůčastnil.
Jezdit tam a zase zpět mezi dvěma bojkama a dělat u toho kravál mi přijde zábavný asi jako ten fotbal (dvacet lidí běhá tam a zase zpět)

A jak by řekl klasik: ser. teda kašlu na vás, jedu na vodu. papapa

no, taky tě nikdo nenutí, tak se taky do ničeho nenuť, na tohle tedy nečum a i jinak se do nás, co nás to nějak baví, neser
david
moderátor

Příspěvekod david » čtv kvě 07, 2015 11:52 pm

Viky_CZ píše:Geus: Když mne se to fakt nelibi. Mam tvrdit opak?

A mimochodem, jak je to natoceny je jedna věc, to ma svy technicky omezeni. Ale ten strih proste nejak nemuzu unyst. Kdyby to místo 17 minut mělo 5, mozna by to video bylo i zajimavy. Ale proste vyber zaberu je..... jak to rict slusne..... nekritickej.

Napr. kdybych tocil video o necem pomoci drona, tak bych tam urcite nedal zabery sebe, jak ridim drona.

Viky, (konečně jsem se snad nesplet), tvé video minimostu bych sestříhal na 30 sec a bohatě by to stačilo, aby bylo všem jasný vocogo. Tím snad ani nechci říct, že by záběry a sestřih Jitrnice byly extra dokonalé, ale chci zcela jednoznačně říct, že reakce a kritika některých, samozřejmě akce nezúčastněných, je neúměrná a zbytečná.

Naopak mně stále více přesvědčujete, že čím míň se zúčastníte, znáte a dokážete, tím víc umíte kritizovat. No. jsme doma v Česku.
Viky_CZ
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viky_CZ » pát kvě 08, 2015 12:05 am

Nesplet, dekuju.

A jestli myslis video, co je na YT strance Muskoka Sea Flea, tak to jsem zcela zamerne nechal delat nekoho, o kom si myslim, ze to umi lip nez ja, protože se mi jejich videa dycky libily. A i když k tomu videu mam nejaky připomínky, je to jejich rozhodnuti a jejich práce. A jestli se nekomu nelibi, muze to klidne rict, preziju to.
david
moderátor

Příspěvekod david » pát kvě 08, 2015 12:14 am

kdybys radši napsal, zda se dostavíš do Davle - potěšila by mně interesantní informace :)
Viky_CZ
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viky_CZ » pát kvě 08, 2015 12:27 am

Pokousim se to zaridit tak, aby Minimost vyzvedl Packa od nas zítra a v sobotu bych zrejme dorazil kolem oběda rovnou z letiste.... pokud teda rozklicuju jak se odtamtud dostat do Davle, ale to by snad slo.

Ale potvrzeno budu mit, az zítra, podle toho jak se zadari to zorganizovat.
copy
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod copy » pát kvě 08, 2015 12:33 am

sakra ja nemať ten hexenšus, tak už by som ráno do tej Davle štartoval.
snáď to vyjde budúci rok.
Ozzie
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 42

Příspěvekod Ozzie » pát kvě 08, 2015 6:05 am

Mne pomáha tabletka voltaren rapid 2x denne.
Sorry za OT

Zpět na