i když se to prý nesmí(značka tam v loni nebyla)-mezi mostem a ostrovem se koncem roku otevrela MarinaKolin s molem (no ona je to jen restaurace) a na horní časti ostrova ma letos byt instalováno molo a pujčování lodicek-to je stav z prosince kdy jsem mluvil s p.Blechou-počitam v březnu že budu vědět víc-4. Jarní sraz 8-11.5.2014
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- packa
- zkušený harcovník

- Reputace: 12
rameno mezi břehem a ostrovem vytěžilo povodí-jaka tam je hloubka nevim-ja to s přívesem projel
i když se to prý nesmí(značka tam v loni nebyla)-mezi mostem a ostrovem se koncem roku otevrela MarinaKolin s molem (no ona je to jen restaurace) a na horní časti ostrova ma letos byt instalováno molo a pujčování lodicek-to je stav z prosince kdy jsem mluvil s p.Blechou-počitam v březnu že budu vědět víc-
i když se to prý nesmí(značka tam v loni nebyla)-mezi mostem a ostrovem se koncem roku otevrela MarinaKolin s molem (no ona je to jen restaurace) a na horní časti ostrova ma letos byt instalováno molo a pujčování lodicek-to je stav z prosince kdy jsem mluvil s p.Blechou-počitam v březnu že budu vědět víc-- packa
- zkušený harcovník

tak termín 4.jarního srazu se nebezpečně priblížil a vše je zařízeno-areal se uklízí,cesta je opravená,molo na vode a sjezd v pořadku,spravce se na Vás těší a už jenom ta účast
proto Vas prosím o přihlášení-budto na liborpacak@centrum.cz nebo do SZ-zde
zitra večer sem dam kontakt na spravce-je nejaka možnost lůžek v budově
jinak platí to co jsem uz sem daval v předchozích příspěvcích
Packa
P.S.pěkné počasí jsem taky objednal
proto Vas prosím o přihlášení-budto na liborpacak@centrum.cz nebo do SZ-zde
zitra večer sem dam kontakt na spravce-je nejaka možnost lůžek v budově
jinak platí to co jsem uz sem daval v předchozích příspěvcích
Packa
P.S.pěkné počasí jsem taky objednal
- fishmaster
- aktívní jachtař

- Reputace: 0
-
david
- moderátor
- Reputace: 234
Martin88 píše:Ja popluji z Braniku ale jeste nevim kdy, protoze jsem nikdy tak daleko neplul a nevim kolik casu mi to zabere.Pocital jsem 2 dny tam a 2 zpatky, ale pry mam pocitat vic, tak jsem z toho kozel Matej, Kapustov 11
za den se dá udělat Braník - Brandejs cca 80km, ale už je to trochu honička. Záleží jak rychle plaveš a jaký bude stav na Labi. Pak to máš dalších cca 60km na Sandberk. každopádně plaveš od rána do večera a předem volat na komory, aby byly připravený až připluješ. je jich hafo a zdržení jen třeba půl hodiny na každý je moc.
3 dny v pohodě, dva je fofr.
- Martin88
- aktívní jachtař

- Reputace: 18
david píše:Martin88 píše:Ja popluji z Braniku ale jeste nevim kdy, protoze jsem nikdy tak daleko neplul a nevim kolik casu mi to zabere.Pocital jsem 2 dny tam a 2 zpatky, ale pry mam pocitat vic, tak jsem z toho kozel Matej, Kapustov 11
za den se dá udělat Braník - Brandejs cca 80km, ale už je to trochu honička. Záleží jak rychle plaveš a jaký bude stav na Labi. Pak to máš dalších cca 60km na Sandberk. každopádně plaveš od rána do večera a předem volat na komory, aby byly připravený až připluješ. je jich hafo a zdržení jen třeba půl hodiny na každý je moc.
Jede mi to pomalu, takže musím tedy počítat 3 dny.Asi se budu přibližovat o víkendech a ze srazu pojedu už v pátek ráno

- packa
- zkušený harcovník

tak mam potvrzenou akci v Kolině na čtvrtek 8.5.-ukazky složek integrovaneho zachraneho systemu (mozna bude i lovení,, trosecnika ,,pomocí vrtulníku)-otvíraní městskeho mola a vecer nejaky program na Kmochovym ostrovu-zajistim proplavení po provozních hodinách aby jsme se tam mohli mrknout s lodičkama-jednorazove asi v 21h
najde se nekdo kdo by navrhl,zhotovil a dodal nejakou tu samolepku (asi 25ks)?-
najde se nekdo kdo by navrhl,zhotovil a dodal nejakou tu samolepku (asi 25ks)?-
- packa
- zkušený harcovník

Martin88 píše:david píše:Martin88 píše:Ja popluji z Braniku ale jeste nevim kdy, protoze jsem nikdy tak daleko neplul a nevim kolik casu mi to zabere.Pocital jsem 2 dny tam a 2 zpatky, ale pry mam pocitat vic, tak jsem z toho kozel Matej, Kapustov 11
Jede mi to pomalu, takže musím tedy počítat 3 dny.Asi se budu přibližovat o víkendech a ze srazu pojedu už v pátek ráno![]()
tak to prijdes o to nejlepsí

- Zdenda12345
- zkušený harcovník

- Reputace: 73
Já bych ti účast slíbil taky. Ani nevíš, jak rád. Jenomže já když něco takovýho slíbim a těšim se na to, tak mi do toho pak něco vleze.
Standardně plánuju na týden dopředu. Dál nevidim.
Zatim ještě nevim jestli připluju (a když tak s čim), nebo jestli přijedu (opět nevim s čim).
Primárně bych rád po vodě. Jestli už budu mít motorák po technický a nebudu mít čas na přespání, tak se mihnu alespoň s motorákem. Jestli to jen trochu půjde, tak bych ale chtěl s plachetnicí na noc. Ještě můžu dojet autem a přespat v kufru (kurňa to už je let, co jsem naposledy spal v kufru, nebo pod širákem).
No a v úplně nejhorším případě přikvačim na motorce alespoň na pokec.
Standardně plánuju na týden dopředu. Dál nevidim.
Zatim ještě nevim jestli připluju (a když tak s čim), nebo jestli přijedu (opět nevim s čim).
Primárně bych rád po vodě. Jestli už budu mít motorák po technický a nebudu mít čas na přespání, tak se mihnu alespoň s motorákem. Jestli to jen trochu půjde, tak bych ale chtěl s plachetnicí na noc. Ještě můžu dojet autem a přespat v kufru (kurňa to už je let, co jsem naposledy spal v kufru, nebo pod širákem).
No a v úplně nejhorším případě přikvačim na motorce alespoň na pokec.
Hele Pořadatelé
,
nechci vám do toho kecat, ale, vy máte v plánu v Pátek Poděbrady a v Sobotu směr Pardubky.
Já bych to otočil jelikož je v Poděbradech 10-11 akce Lode na Labi 2014.
Takže bych se jel podívat v Pátek směr Pardubky a v Sobotu do Poděbrad na tu akci a bylo by ne?
Leták přikládám
. JINAK VÁM MOC FANDÍM A UŽ SE TĚŠÍM.
Jinak s těmi triky pomohu a se samolepkami také a zajistím ceny bez DPH
. Ale potřebuji finální návrhy. Trika bych nechal vyšít to je věčnéééé
Jinak Můj plán, je ve čtvrtek s ostatními vyplout z Brandýsa večer dorazit na Sandberg (manželka a děti už tam budou od rána s autem a vozíkem aby nepřišli o akce
, stejně je dlouhé plavby moc nebaví) a pak v Neděli odjet buď po Labi nebo na přívěsu.
Takže plavbě zdar a dejte vědět soukromou zprávou ne veřejně.
Jinak telefon a mail na mne pokud by jste potřebovali je 603475189. volsa@volny.cz
pa MIREK F470
LETÁK NA TY LODĚ NA LABI 2014:

,
nechci vám do toho kecat, ale, vy máte v plánu v Pátek Poděbrady a v Sobotu směr Pardubky.
Já bych to otočil jelikož je v Poděbradech 10-11 akce Lode na Labi 2014.
Takže bych se jel podívat v Pátek směr Pardubky a v Sobotu do Poděbrad na tu akci a bylo by ne?
Leták přikládám
. JINAK VÁM MOC FANDÍM A UŽ SE TĚŠÍM.
Jinak s těmi triky pomohu a se samolepkami také a zajistím ceny bez DPH
. Ale potřebuji finální návrhy. Trika bych nechal vyšít to je věčnéééé
Jinak Můj plán, je ve čtvrtek s ostatními vyplout z Brandýsa večer dorazit na Sandberg (manželka a děti už tam budou od rána s autem a vozíkem aby nepřišli o akce
, stejně je dlouhé plavby moc nebaví) a pak v Neděli odjet buď po Labi nebo na přívěsu.
Takže plavbě zdar a dejte vědět soukromou zprávou ne veřejně.
Jinak telefon a mail na mne pokud by jste potřebovali je 603475189. volsa@volny.cz
pa MIREK F470
LETÁK NA TY LODĚ NA LABI 2014:

- packa
- zkušený harcovník

mirku-samozrejme o sobotní akci v Podebradech vim-bohuzel jeste nemam ji potvzenou a ani nevim jak to tam bude probihat-pokud to bude aspon jako v lonskem roce v Nymburku tak OK-pokud tam bude pouze par stanku s upoutavkama na....... a Kral Jiří vozit jednou za hodinu deti na soutok tak to je o ničem
jinak navrh na plavby je pouze informativní-vsechno se domluví na místě a není problem to zmenit
za samolepky ti predem dekuji a vytvarné resení necham na tobě-o par príspěvku drív tady byla jakasi anketa tak ji zkus dotahnout do konce
jinak dneska prisla potvrzená učast Labskych vlků z Lysé v počtu 3-4 lodí
pro zajímavost foto z Lodě na Labi 2013-Nymburk
[img]http://www.jachting.info/data/images/13/t/Nym
[url=http://www.jachting.info/data/images/13/o/Nymburk_0913_004_2.jpg]
jinak navrh na plavby je pouze informativní-vsechno se domluví na místě a není problem to zmenit
za samolepky ti predem dekuji a vytvarné resení necham na tobě-o par príspěvku drív tady byla jakasi anketa tak ji zkus dotahnout do konce
jinak dneska prisla potvrzená učast Labskych vlků z Lysé v počtu 3-4 lodí
pro zajímavost foto z Lodě na Labi 2013-Nymburk
[img]http://www.jachting.info/data/images/13/t/Nym
[url=http://www.jachting.info/data/images/13/o/Nymburk_0913_004_2.jpg]

Dobrý den všem,
nabízím vytvoření a vyšití tohoto loga.
Samolepky bych uměl jen venkovní, pod sklo jako dálniční známka je výroba moc drahá. Průměr 7-10 cm . Já bych byl pro 10 cm.
Vyšít nechám taky tento znak na modré trika. Když bude podklad modrý vyšije se do toho méně nití a bude to levnější.
do konce týdne mi dejte vědět kolik čeho a jaké velikosti kdo chcete a já vám to na sraz přivezu a za výrobní cenu bez dph pak tam prodám.
Prosím závazné objednávky, nerad bych tom byl za 2.000,- ze svého ok?
Přeji hezký den všem Mirek F470
nabízím vytvoření a vyšití tohoto loga.
Samolepky bych uměl jen venkovní, pod sklo jako dálniční známka je výroba moc drahá. Průměr 7-10 cm . Já bych byl pro 10 cm.
Vyšít nechám taky tento znak na modré trika. Když bude podklad modrý vyšije se do toho méně nití a bude to levnější.
do konce týdne mi dejte vědět kolik čeho a jaké velikosti kdo chcete a já vám to na sraz přivezu a za výrobní cenu bez dph pak tam prodám.
Prosím závazné objednávky, nerad bych tom byl za 2.000,- ze svého ok?
Přeji hezký den všem Mirek F470
- fishmaster
- aktívní jachtař

- libor.janko
- aktívní jachtař

- Kontaktovat uživatele: