Dunaj-party 2016
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- Omen
- vytrvalý návštěvník
- Reputace: 160
Re: Dunaj-party 2016
Dedko ještě asi uvolňuje setsakramensky zaseknutou kotvu a nemůže se dostat ke břehu 

to Ozzie
kotvu mám Mantus 5kg,vlastní výroby.Kotva zatím vždy držela,ale v těch 70km/h prostě ne.
Chyba byla,že byla uvázaná dost na krátko.Dno bylo tvrdé,nešlo ji ani zašlápnout,a moje loď má dost velkou plochu,do které se více opírá vítr.
kotvu mám Mantus 5kg,vlastní výroby.Kotva zatím vždy držela,ale v těch 70km/h prostě ne.
Chyba byla,že byla uvázaná dost na krátko.Dno bylo tvrdé,nešlo ji ani zašlápnout,a moje loď má dost velkou plochu,do které se více opírá vítr.
-
- aktívní jachtař
- Reputace: 20
Omen píše:Dedko ještě asi uvolňuje setsakramensky zaseknutou kotvu a nemůže se dostat ke břehu
No... dedko konečne dnes ráno o 5:45 (znova v silnom vetre a búrke) na pár hodín povytiahol kotvu, a ťažko-horko sa dostal ku brehu a zakotvil už ( v hotovom ale (zatiaľ v neskolavdovanom) Hamuliakovskom prístave. Bola to znova (dobrodružná) noc prežitá na Hrušovskej zdrži....
Konečne som už poodhalil všetky škody na mojej lodi. Zajtra večer si (ľahnem) do lode (babka bude v práci) a zhromaždím fotky a videa z Dunaj-party a zavesím to tu

- Omen
- vytrvalý návštěvník
- Reputace: 160
dedko píše: Zajtra večer si (ľahnem) do lode (babka bude v práci) a zhromaždím fotky a videa z Dunaj-party a zavesím to tuPopíšem niečo o nociach strávených na priehrade..a spôsobených škodách na okolí a lodiach
No tak šup, šup, furt nic