Tak mně napadlo, je nás tu 3900 registrovaných, když dá každý 100,- Kč, tak má JI na lodi alespoň kousek plochy na vlajku JI co říkáte složíme se ?
Staneme se společně jako -jachtig info- sponzory D. Křížka ?
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- geronimo
- zkušený harcovník

- Reputace: 201
- Kontaktovat uživatele:
Staneme se společně jako -jachtig info- sponzory D. Křížka ?
Závodník David Křížek dostal nabídku na účast v závodě profesionálních dvojic Solidaire de Chocolate, který se startuje již 18. října. Závod dlouhý 5000 námořních mil vede z Francie do Mexika a jede se na nádherných lodích třídy Class 40. Kapitánkou dvojčlenné posádky by měla být hvězda oceánského jachtingu Liz Wardley, která se proslavila zejména na lodích Figaro a v závodě Volvo Ocean Race. Hlavním sponzorem je firma SOJASUN. David shání min. 30 tis. €, aby doplnil rozpočet. Sponzor tak získá více než 1/3 reklamní plochy. Za 50 tis. € to bude již celá polovina. V případě zájmu volejte ihned.
Tak mně napadlo, je nás tu 3900 registrovaných, když dá každý 100,- Kč, tak má JI na lodi alespoň kousek plochy na vlajku JI co říkáte složíme se ?
Zajímavá myšlenka. Stojí to za rozdělení vlákna a vytvoření možnosti se vyjádřit.
Pokud by se akce setkala s přijatelnou odezvou, tedy s nějakým minimálním množstvím souhlasných vyjádření, začneme do jednoho příspěvku přepisovat pouze jména. Jednotlivá vyjádření budou postupně mazána. Nemůžeme jich zde mít 3900
Je to nyní na vás.
Pepa
PS: za svoji osobu-ano, pošlu 100,-Kč
Pokud by se akce setkala s přijatelnou odezvou, tedy s nějakým minimálním množstvím souhlasných vyjádření, začneme do jednoho příspěvku přepisovat pouze jména. Jednotlivá vyjádření budou postupně mazána. Nemůžeme jich zde mít 3900
Je to nyní na vás.
Pepa
PS: za svoji osobu-ano, pošlu 100,-Kč
Naposledy upravil(a) Pepa dne pát říj 16, 2009 7:20 pm, celkem upraveno 1 x.