Pojisteni na dlouhodobejsi plavbu

Vše co souvisí s předpisy kolem plavby a technickou dokumentací lodí, včetně jejich regisdtrace. Přepravy lodí. Technickými prostředky pro dopravu lodí. Dále pojištění lodí, přívěsů, osob atd.

Moderátoři: vilma, windward, Pepa

klubko
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod klubko » stř čer 06, 2012 11:49 pm

DAN je pro potapeni, to je pravda. Davam jen jak jsem nakoupil. Skoro vsichni cruiseri, co jsme potkali, na to nedali dopustit. Slyseli jsme minimalne o dvou pojistnych udalostech (ani jedna nebyla pri potapeni -- ted jsem zbezne nasel napr toto).
Jinak ten DAN Gold je casove neomezeny, ale rozhodne jeste nemam jistotu, jestli to VZP uzna, to se musi jeste zjistit. Vypada to, ze jeste mame co delat, abysme si v tom udelali poradek...
maxik1958
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod maxik1958 » čtv čer 07, 2012 11:35 am

Takže nejnovější zpráva co se týče pojištění. Roční cestovní pobyt, pojistka zahrnuje: Bezlimitní léčebné výlohy,transporty,včetně leteckých, pro případný převoz,úrazové pojištění,pojištěné odpovědnosti(pojistka na blbost, myslím moc důležitá) každé zavazadlo na 20 000,- právní pomoc, včetně 24 hodinové horké linky. Ceny: celý svět,mimo USA 15675,- ,včetně USA 28857,- veškeré informace na: jaroslav.dolezan@iallianz.cz. po SZ dám tel. číslo. Doufám, že to Admin nebude brát jako reklamu, nejsem to já, a nemám na tom žádný zisk, ani prospěch! podobně informace vám jistě poskytne kdokoli jiný z ALLIANZ ;)
kaptn
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kaptn » čtv čer 07, 2012 12:09 pm

maxik1958 píše:Takže nejnovější zpráva co se týče pojištění. Roční cestovní pobyt, pojistka zahrnuje: .........poskytne kdokoli jiný z ALLIANZ ;)

Mockrát děkuji za info,ta pojistka za blbost je dooost dobrá,
chtělo by to jen ještě doplnit o info,jak s povinnou zákonnou zdravotní daní/pojištěním-což teda není,že ano)
Naposledy upravil(a) kaptn dne čtv čer 07, 2012 2:36 pm, celkem upraveno 1 x.
ficzech
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ficzech » čtv čer 07, 2012 2:08 pm

maxik1958 píše:Takže nejnovější zpráva co se týče pojištění....... poskytne kdokoli jiný z ALLIANZ ;)

Taky dekuji za info. Predpokladam,ze kdyz se tu tak o tom bavime, tak uz to je vcetne pripojisteni rizikovych sportu (jachting,potapeni - vetsinou spadajicich do stejne kategorie) ? :) Kdyztak jeste teda zjistim primo od toho pripojeneho kontaktu.
ficzech
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ficzech » pát čer 08, 2012 10:20 am

Jeste aktualizace k DAN Europe:

Veskere pojisteni Dan obsahuje take pomoc nesouvisející s nehodou při potápění a asistence při cestování. Kazdy typ pojisteni ma omezení maximálního počtu pojištěných dnů cesty:

Sport Bronze - Při jedné cestě 60 dnů, za rok celkem 120 dnů
Sport Silver - Při jedné cestě 90 dnů, za rok celkem 120 dnů
Sport Gold - Neomezeně
ficzech
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ficzech » pát čer 22, 2012 10:08 am

No tak jsme se nakonec shodli,ze DAN Europe (Gold) bude idealni.
david1972
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 2

pojištění ČR+svět

Příspěvekod david1972 » pát bře 29, 2013 8:13 am

Ahoj lidi,

řeším pojištění do zahraničí, zatím stačí Evropa na rok, ale mám malý problém. Samozřejmě chci ukončit pojištění v ČR, je to dost drahé, ale :
1. Občas na krátký čas chci do ČR zavítat, ale nebudu tu pojištěn.
2. Na pojišťovnách mi řekli, že když se mi něco venku stane, tak mne stabilizují a převezou do ČR do nemocnice, což je sice hezké, ale já nebudu pojištěný. Můžete mi někdo pomoct co s tím?

Díky

David
klubko
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod klubko » pát bře 29, 2013 9:13 am

Přerušené pojištění si můžeš kdykoli obnovit i na krátkou dobu. Jenom to zrušení je omezeno min. 6 měsíci. Když se vrátíš dříve, budeš muset doplatit. Takto je to alespoň u VZP.
Svobodak
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 46
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Svobodak » pát bře 29, 2013 2:12 pm

Takhle to je, co vim, u kazde zdravotni pojistovny. Neni to jejich libovule, je to zakonna uprava.
Davide1972, posli pres SZ, prosim, detailni informace o Tvem zameru, co je potreba udelat a jak, Ti opet sdelim pres SZ.

Pavel

Zpět na