DAN je pro potapeni, to je pravda. Davam jen jak jsem nakoupil. Skoro vsichni cruiseri, co jsme potkali, na to nedali dopustit. Slyseli jsme minimalne o dvou pojistnych udalostech (ani jedna nebyla pri potapeni -- ted jsem zbezne nasel napr toto).
Jinak ten DAN Gold je casove neomezeny, ale rozhodne jeste nemam jistotu, jestli to VZP uzna, to se musi jeste zjistit. Vypada to, ze jeste mame co delat, abysme si v tom udelali poradek...
Pojisteni na dlouhodobejsi plavbu
Moderátoři: vilma, windward, Pepa
- maxik1958
- zkušený harcovník

- Reputace: 36
- Kontaktovat uživatele:
Takže nejnovější zpráva co se týče pojištění. Roční cestovní pobyt, pojistka zahrnuje: Bezlimitní léčebné výlohy,transporty,včetně leteckých, pro případný převoz,úrazové pojištění,pojištěné odpovědnosti(pojistka na blbost, myslím moc důležitá) každé zavazadlo na 20 000,- právní pomoc, včetně 24 hodinové horké linky. Ceny: celý svět,mimo USA 15675,- ,včetně USA 28857,- veškeré informace na: jaroslav.dolezan@iallianz.cz. po SZ dám tel. číslo. Doufám, že to Admin nebude brát jako reklamu, nejsem to já, a nemám na tom žádný zisk, ani prospěch! podobně informace vám jistě poskytne kdokoli jiný z ALLIANZ 

- kaptn
- pravidelný návštěvník

- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
maxik1958 píše:Takže nejnovější zpráva co se týče pojištění. Roční cestovní pobyt, pojistka zahrnuje: .........poskytne kdokoli jiný z ALLIANZ
Mockrát děkuji za info,ta pojistka za blbost je dooost dobrá,
chtělo by to jen ještě doplnit o info,jak s povinnou zákonnou zdravotní daní/pojištěním-což teda není,že ano)
Naposledy upravil(a) kaptn dne čtv čer 07, 2012 2:36 pm, celkem upraveno 1 x.
- ficzech
- návštěvník fóra

- Kontaktovat uživatele:
maxik1958 píše:Takže nejnovější zpráva co se týče pojištění....... poskytne kdokoli jiný z ALLIANZ
Taky dekuji za info. Predpokladam,ze kdyz se tu tak o tom bavime, tak uz to je vcetne pripojisteni rizikovych sportu (jachting,potapeni - vetsinou spadajicich do stejne kategorie) ?
Kdyztak jeste teda zjistim primo od toho pripojeneho kontaktu.- ficzech
- návštěvník fóra

- Kontaktovat uživatele:
Jeste aktualizace k DAN Europe:
Veskere pojisteni Dan obsahuje take pomoc nesouvisející s nehodou při potápění a asistence při cestování. Kazdy typ pojisteni ma omezení maximálního počtu pojištěných dnů cesty:
Sport Bronze - Při jedné cestě 60 dnů, za rok celkem 120 dnů
Sport Silver - Při jedné cestě 90 dnů, za rok celkem 120 dnů
Sport Gold - Neomezeně
Veskere pojisteni Dan obsahuje take pomoc nesouvisející s nehodou při potápění a asistence při cestování. Kazdy typ pojisteni ma omezení maximálního počtu pojištěných dnů cesty:
Sport Bronze - Při jedné cestě 60 dnů, za rok celkem 120 dnů
Sport Silver - Při jedné cestě 90 dnů, za rok celkem 120 dnů
Sport Gold - Neomezeně
pojištění ČR+svět
Ahoj lidi,
řeším pojištění do zahraničí, zatím stačí Evropa na rok, ale mám malý problém. Samozřejmě chci ukončit pojištění v ČR, je to dost drahé, ale :
1. Občas na krátký čas chci do ČR zavítat, ale nebudu tu pojištěn.
2. Na pojišťovnách mi řekli, že když se mi něco venku stane, tak mne stabilizují a převezou do ČR do nemocnice, což je sice hezké, ale já nebudu pojištěný. Můžete mi někdo pomoct co s tím?
Díky
David
řeším pojištění do zahraničí, zatím stačí Evropa na rok, ale mám malý problém. Samozřejmě chci ukončit pojištění v ČR, je to dost drahé, ale :
1. Občas na krátký čas chci do ČR zavítat, ale nebudu tu pojištěn.
2. Na pojišťovnách mi řekli, že když se mi něco venku stane, tak mne stabilizují a převezou do ČR do nemocnice, což je sice hezké, ale já nebudu pojištěný. Můžete mi někdo pomoct co s tím?
Díky
David