geus píše:U nás v žernosekách taky vylovily spíš vykopaly takový železný prám teď je někde v Tatranu
To se ty báby z Tatranu pěkně nadřely.
Co to bylo, že o tom nevím

Moderátoři: vilma, windward, Pepa

Jirko prepáč. Je mi vážne lúto, že máš také životné skúsenosti, ale fakt sa tomu divím, lebo východniari a Češi, to sú kámoši največší, to my u nás na juhozápade dobre vieme.
Beriem to tak, že my chlapci od vody nemáme problémi a prekážky a musím povedať, že tak na mňa pôsobíš celú dobu čo si tu. Aj ked ťa osobne nepoznám. Vždy sa teším s tvojich príspevkov, aj z Davidových, aj keď sa to nezdá

tak i parchanti a šovinisti
a to samé platí i o ostatních národech. Já se celý život potuluji kolem vody také proto, že tu potkávám většinou tu první skupinu a na tom se tu asi ve většině shodneme
. S těma eurama bych to Denisi zas až tak nebral. Před lety jsem byl v Chorvatsku a i když nebylo ještě v EU, tak se tam dalo téměř všude eury platit (u moře). Před 6-ti lety jsem byl ve Švédsku a tam se nedalo eury zaplatit ani v marině a měli jsme velé starosti, abychom je někde vyměnily. Já jsem ze severu Čech a v hospodách eura většinou berou a v supermarketech také.
Tuhle jsem četl, že nějaká televize, myslím že JOJ, odvysílala nějaký pořad v češtině a dostala podle nějakého vašeho zákona tučnou pokutu.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti