Moderátoři: vilma, Pepa, smike
dakar píše: Předem díky za podměty a rady.
Cenu rozebírat nebudu i když mám pochybnosti, ale na co prosím tě potřebuješ 3-4 dny volna?Michal123 píše:Letadlo vyjde levněji a ještě ušetříte 3-4 dny volna.
Baharis píše:Díky za ten Adamas. Už jsem tam tak 5 roků nebyl, ale v pondělí to asi napravím. Alespoň takový mám plán.
Baharis píše:Takže mooringové lana stále nejsou? Mám dojem že když jsem tam byl naposledy u toho pevného mola, některá stání mooring měla...
Baharis píše:Cenu rozebírat nebudu i když mám pochybnosti, ale na co prosím tě potřebuješ 3-4 dny volna?Michal123 píše:Letadlo vyjde levněji a ještě ušetříte 3-4 dny volna.![]()
Teď v pátek ve tři hodiny odpoledne mě bere posádka v Lužicích a v sobotu v pět přebíráme loď. V čem je problém? Lítám i jezdím, obé má své. V sólo jízdě (manželka spolujezdec) jsem to dal za 20 hodin. Teď mám zprávy že už konečně dodělávají dálnici před Bělehradem, tam byla přes sto kilometrů sedmdesátka, tak se to zase zrychlí.
/xbfd6dey7/][/url]
Baharis píše: ... mě začíná šichta až přebíráním lodě. A po předání zase klídek...
Baharis píše:Chci hlásit že mě Egej trochu zklamala. Respektive Meltémi. Stojím na kotvě v zátoce Kavia na Kéa totální bezvětří, zítra jsem chtěl na Milós, ale podle předpovědi bychom to dali jenom na motor. A to není jachting. No nic, ráno vyplujeme (cca 55 mil) a uvidíme jestli se mizerná předpověď vyplní.
Když jo, není nám Mílos souzený a soustředíme se na krásný Délos.
To je už podruhé, co mě v historii Meltémi vypekl.[LOUDLY CRYING FACE]
Baharis píše:BTW: Cestu mám zaznamenanou na gps, jak dojedu domů, výstavním. Paměť mizerná, ale vyjížděli jsme v patek až kolem půl šesté a v sobotu kolem čtvrté místního času jsme byli na místě. A to bylo zastávek víc než mě bylo milé.
Baharis píše:No nic, ráno vyplujeme (cca 55 mil) a uvidíme jestli se mizerná předpověď vyplní.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host