Jak vyrobit stojan na motor 5 HP
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- maxik1958
- zkušený harcovník
- Reputace: 36
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak vyrobit stojan na motor 5 HP
Já vím, ale postavils růdlík 

- kocur
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
maxik1958 píše:Já vím, ale postavils růdlík
Alebo skôr zrůdlík...

- kocur
- návštěvník fóra
Tak... tu su tie fotky mojho "zrudliku"
. Navod: jedna rudla z Bauhausu za 32,- evri, kus silnejsej dosky, dve konzoly kvoli lepsej stabilite, par srobov, pilka na zelezo, vrtacka, kluce, srobovak a dve hodky roboty. Definitivna uprava ( do dosky spravim vyrez a motor pojde o 12 - 15 cm nizsie kvoli lepsej polohe taziska ) a nater az ked budem mat definitivny motor
- tych 5 koni z obrazku pojde do sveta. Myslim, ze rudlik uplne v pohode unesie aj 20 Hp a vdaka vacsim kolieskam to ide aj na kamienkoch, piesku a pod. zmesti sa to cele do kufra mojho auta, takze pocas prepravy je motor bezpecne fixovany a nakladanie/vykladanie je omnoho pohodlnejsie, rovnako ako doprava motora na miesto cinu ( nie vzdy sa da s autom prist az k vode ).

-
- nováček na fóru
Re:
Tommy1985 píše:Napíšu to sem ať nezakládám nové vlákno. Mám tenhle stojan viz:níže
Vím že se to nedá takhle s určitostí poznat ,ale vůbec nevím kolik může unést. Doteď jsem na něm měl 5hp ,ale teď kupuju 15hp(50kg)
Papíry k němu žádné nejsou. Zkuste si jen tak tipnout kolik by jste na něj dali. Díky
PS: Na stojanu je vyfocený motor (nevím jak silný ani kolik váží) ,ale to je z původního inzerátu kde jsem ho kupoval. Předchozí majitel také nevěděl jaká je maximální nosnost.
Ahoj, nemas nahodou jeste tento stojan? Rad bych si ho doma vyrobil, ale rad bych znal rozmery, aby se nepreklapel, dekuji.