Dobrý den kolegové.
Má někdo zkušenosti s tímto člunem ?
Mám Pacific Marine 360 ( věrná kopie Suzumar ) s dřevěnou podlahou a uvažuji o změně. Důvodem je hlavně chování na zvlněné hladině, kdy člun ve skluzu připomíná spíše placák (fakt hezké žabky) . Mně se to sice moc líbí, ale manželka strašně ječí a odmítá se mnou plout.
Myslíte, že by Allroundmarin Dynamic 350 mohl být stabilnější ?
Přijde mi levnější výměna člunu než výměna manželky .
Allroundmarin Dynamic 350
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- Ozzie
- zkušený harcovník

- Reputace: 42
Re: Allroundmarin Dynamic 350
Keď sa nemýlim Allroundmarin Dynamic 350 má podlahu VIB, teda nafukovaciu do "V". Takú podlahu nikdy poriadne nenafúkneš, lebo voda ju schladí a zas bude mäkká. Zle sa po nej chodí, odoberá priestor, čln je o niečo plytší. A na vlnách takisto vlní a skáče. Skáču ale všetky gumáky aj tie drahé a dokonca aj pevné lode. S tým nič nenarobíš. Budeš musieť vymyslieť pre manželku iný špás.
-
Husky
- pravidelný návštěvník

- Reputace: 35
Re: Allroundmarin Dynamic 350
Plavba na zvněné hladině bývá někdy poněkud drsná a není nic horšího, než histerická ženská na palubě.
Výměna lodě nic neřeší. V kluzu skáčou na vlnách všechna plavidla s vyjímkou tankerů
Výměna manželky také nic neřeší a vede často k dehonestujícím finančním ztrátám
Zbývá jediná možnost. Výměna posádky a to za jinou pokud možno mladší, hezčí a hlavně smířenou s osudem plavčici
Výměna lodě nic neřeší. V kluzu skáčou na vlnách všechna plavidla s vyjímkou tankerů
Výměna manželky také nic neřeší a vede často k dehonestujícím finančním ztrátám
Zbývá jediná možnost. Výměna posádky a to za jinou pokud možno mladší, hezčí a hlavně smířenou s osudem plavčici