katboris píše:kolko by si bol ochotny dat za smartkat performance edition 1 co stoji 4690 eur?
Jestli by byl na prodej , mel bych zájem. Kdyžtak mne kontatuj na mail pkucto@volny.cz
Moderátoři: vilma, Pepa, david
katboris píše:kolko by si bol ochotny dat za smartkat performance edition 1 co stoji 4690 eur?

.

. Mezi další velké plus patří promyšlená kontrukce a vůbec celá ta věc je dělaná evidentně lidmi, kteří tomu rozumí. Měl jsem možnost vidět několik kusů a protože se v některých věcech lišily, tak i na tom je vidět, že to nesekají "jak Baťa cvičky", ale zřejmě naslouchají zákazníkům a neustále něco vylepšují. Taky musím říct, že jsem byl maximálně spokojem s přístupem prodejce. No a toto všechno mě nejen přesvědčilo, ale i dále utvrzuje v tom, že SMARTKAT je prostě a jednoduše dobrá volba. Kdo tedy o něčem podobném uvažujete a rozhodujete se, mohu vřele doporučit - budete spokojeni.

pagotamd píše:jen jestli muzu : co ti nevyhovovalo na minicatu 420 ? , ja u nakupu smartkatu tvrde vymeknul po zjisteni pripadnych oprav a vubec cen nahradnich dilu, protoze nekdo jezdi bez problemu nekolik sezon a ja treba v jedne dvakrat rozparu plovak ,proste mam smulu
a omlouval to tím, že má zákazníka, který to rozlámal a musel jet zjišťovat škody a seznam náhradních dílů. Stát se to jistě může, ale nedovedu si představit situaci, kdy bych totálně rozlámal Smartkat.
. Nic se neutrhne, neohne, všechno drží. Pověsíš se za ploutev, chvíli počkáš a je to. Nedovedu si to moc představit u Minicatu, kde se nemáš za co chytit a loď převážit. Na netu je spousta videí s krásnýma slečnama, ale jak se dostane zpět převrácený Minicat -nikde.
Tedy až do včerejška, kdy zase lilo a dneska to pokračuje
Ale jednou....jednou to zase příjde.
,proste jsem nic levneji nesehnal , zrovna kormidlo resp. list kormidla lze jednoduse zakoupit primo z vyroby resp. u firmy ktera ho pro minicat vyrabi , nemel jsem problem tam zakoupit i celou knihu ,kterou jsem tedy musel upravit pro ovadani lanky... ,ale to uz jsem odbocil
a to je hodne dulezite

karf píše:jeste jsme zapomneli na trochu radikalnejsi ale stale nafukovaci baby predator![]()
http://www.f20predator.com/baby-predator-2/
Lodí má ale táta nějak moc...takže je skoro nejetý a bude ho prodávat. Takeláž komplet carbon, oplachtění z plachetnice D-One, genaker...no kdyby to někoho zaujalo, brnkněte tátovi na 602411691 nebo napiště na jandvorak@email.cz a já pošlu fotky a další info. Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host