Na člun je použit materiál Valmex. To bohužel ani neví český prodejce, vyčmucháno od prodejců v Německu.
Jak jsem psal, užití člunu mám vyjasněno, jednou ročně Chorvatsko, pár projíždek v tuzemsku. Budeme jezdit 2+1 dítě. Jde taky o to, jak to bude pro mě "chytlavé". Pokud jo, budu řešit dál, pokud ne, půjde do světa. Nepotřebuji jezdit ve skluzu, ale potřebuju se po vodě dopravit.
Doporučit gumák
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- maximilian
- návštěvník fóra

- Reputace: 5
Na čln, ktorý uvažuješ kúpit (dĺžka < 3 m, motor < 5 kW) nie je v súčasnosti v Chorvátsku potrebná vineta, ale podľa chorvátskej legislatívy treba mať preukaz vodcu plavidla pre pobrežnú morskú plavbu. Akceptovaný medzinárodný preukaz vodcu rekreačného plavidla vydáva aj česká SPS po absolvovaní dvoch teoretických skúšok: pre VMP (minimálne kategória M100) a pre oblasť C. Pre české a slovenské vnútrozemské vody sa čln s motorom do 4 kW (5,3 k) neregistruje na ŠPS a na riadenie takéhoto člna sa nevyžaduje ani preukaz VMP. Prirodzene, čln by mal mať aj určitú povinnú výbavu (pri štúdiu Řádu plavební bezpečnosti ku skúške sa dozvieš čo všetko).
- Zahajskej
- návštěvník fóra

- Reputace: 12
O tom, že potřebuji "papíry" vím, již se učím na zkoušku VMP + C. Vinjeta v HR je mi taky jasná a nebyl to důvod proč člun do 3m. Jde mi jen o to, zda někdo nemá zkušennost s člunem Seabo. Odpovědi typu je to malý, igeliťák, kup laminát neberu. To jsou podobné řeči jako od vlastníků aut Audi a spol. - že vše ostatní je sr... Nebudu kupovat předražený značkový člun, když službu stejného rozsahu mi splní člun od jiného (levnějšího) výrobce.
Fórum mám prostudované, znám užitečné názory vlastníků gumáků i těch co machrují. Ptal jsem se jen na člun Seabo.
Fórum mám prostudované, znám užitečné názory vlastníků gumáků i těch co machrují. Ptal jsem se jen na člun Seabo.
- Denis
- zkušený harcovník

- Reputace: 154
Všetko je jasné, kocky sú vrhnuté. Keď kúpiš ten čln tak niečo o tom napíš, ako prebehla platba, doprava, aký dojem na teba spravil čln. A samozrejme keď sa povozíš, tak by nás zaujímalo tvoje vyhodnotenie, spokojnosť. Môžeš aj nafotiť, nafilmovať a dať to sem. Vela šťastia a vyzerá to na pekné vianoce.