. Takže se dovoluji ptát, jak si vyrobit nějakou "kozu" na připevnění motoru ve sklepě. Zatím ho dávám naležato na polici, což asi není ideální. Moje představa je 2x písmeno A z jeklu a něco mezi to, ale třeba to má někdo vymyšlené.
Díky
Biggles
Moderátoři: vilma, Pepa, david
. Takže se dovoluji ptát, jak si vyrobit nějakou "kozu" na připevnění motoru ve sklepě. Zatím ho dávám naležato na polici, což asi není ideální. Moje představa je 2x písmeno A z jeklu a něco mezi to, ale třeba to má někdo vymyšlené.

,

tataS píše:Nic proti lahváči ale když to dáš do sklepa, tak ten smrad z nafty nebo ředidla ti zamoří celý dům. A taky si nedovedu představit jak tam motor stojí celou zimu ve vodě,
nebo jej protáčíš. Ono nanosit a vynosit cca 100l vody ze sklepa není žádná žádaná zábava. Snad jsou i zajímavější řešení. Ale lidi jsou různé.
Jeden z prvních stojanů jsem sešrouboval z regálových úhelníků aby byl sklopný. Je také rozdíl jestli dělám stojan na motor 5Hp, nebo 15Hp na který jsou ty prodávané
většinou dimenzované.

Martin88 píše:takze pro kutily - vezmi jeden 200lt sud na olej /naftu,redidlo,atd.../ vysekni horni dekl,
pres nej poloz prkno, na prkno primontuj motor, chces-li pres zimu motor protacet, nalej jeste do sudu vodu,
aby bylo cim chladit, vedle sudu postav zidlicku, vedle zidlicky stolecek, na stolecek vychlazenyho lahvacka,
vedle lahvacka koralicku,
nesedis uz moc dlouho vedle motoru?![]()
![]()
. Ještě, že mi sním poradil Ozzie
.
ferdas píše:Ahoj, já to mám systémem CDD (co dům dal).
Uploaded with ImageShack.us
. Děkuji za aktuální nafocení. Také se mi doma válí nějaké jekly. Můžu se zeptat, je to celé šroubované nebo je tam něco vařeného?
Biggles píše: Takže se dovoluji ptát, jak si vyrobit nějakou "kozu" na připevnění motoru ve sklepě.
Biggles

Libor píše:Biggles píše: Takže se dovoluji ptát, jak si vyrobit nějakou "kozu" na připevnění motoru ve sklepě.
Biggles
Koupit v Obi rudl za pár stovek a objímkou (mi) přišroubovat kus fošny....![]()
Tento stojí 850
. Už jsme se dostali od sudu až k rudlu. Čekám, že další příspěvek mi nabídne vidle se speciálním závažím,aby se motor nepřevážil.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host