Ahojte dostal som od ŠPS číslo.
Dal som si ho v tlačiarni vyrobiť (zo samolepky) nebol so presvedčený, že to bude OK, ale maník mi povedal že to štandardne robia pre gum člny.
Potvrdili sa moje slová a nálepka sa začína odlepovať!!!
Ja by som si to predstavoval, že to číslo by mohlo byť vyrobené z podobného materiálu ako čln a potom jednoducho nalepiť resp. taká samolepka
Maľovať si to netrúfam preto hľadám niekoho kto mi to vytlačí
Viete mi niekto poradiť?
Ospravedlňujem sa že zakladám už podobné vlákno
Označenie gum. člnu
Moderátoři: vilma, Pepa, david
-
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
Oslovil som 3 tlačiarne a bez úspechu.rogi píše:čo tak zbehnút do reklamnej agentúry, a informovat sa aká by bola cena sietotlače, a prípadne zobrat čln so sebou aby videli aký to je material, aby vedeli posúdiť či to tam bude držať,
Možno keby to niekto vysekol z gumotextílie a potom by sa to nalepilo.
Čo vy nato?
Nevie náhodou niekto kde sa dá zohnať gumotextília?
Ďakujem
- Kolibri
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Podla mna Ti fesaci vyrezali nejaku nekvalitnu foliu a preto Ti odpadla. Alebo si ju tam zle nalepil.
Lebo ked vyrezu kvalitnu polymericku foliu a poriadne to tam nalepis, tak to musi prezit aj samotny cln. [problem je dat to vobec dole]
Tie nalepky sa lepia aj na plachyt kamionov, ktore jazdia 24/7 a parkuju na slnku a folia musi drzat, ako hrom
Material clnu je jeden z najlepsich na polepenie samolepiacou foliou - fakt na tom drzi a nezlezie.
Najhorsie su porovite plasty a sklo.
Lebo ked vyrezu kvalitnu polymericku foliu a poriadne to tam nalepis, tak to musi prezit aj samotny cln. [problem je dat to vobec dole]
Tie nalepky sa lepia aj na plachyt kamionov, ktore jazdia 24/7 a parkuju na slnku a folia musi drzat, ako hrom

Material clnu je jeden z najlepsich na polepenie samolepiacou foliou - fakt na tom drzi a nezlezie.
Najhorsie su porovite plasty a sklo.

Re: Označenie gum. člnu
Ahoj,
opráším toto téma. Jelikož jsem to před nedávnem řešil, musím napsat, že vyzkoušené fungující řešení je barva na gumové čluny Veneziani Gummipant viz: https://www.sailor-shop.cz/barevne-laky ... ummipaint/
Šablonu jsem si nechal vyříznout v reklamce ze samolepy. Natíral jsem to štětcem ve 2 vrstvách. Je nutné nečekat, až první vrstva barvy zaschne. Rychle natřít a hned odstranit šablonu, později se má nátěr tendenci sloupnout i se šablonou. Já jsem čekal a potom jsem musel retušovat otrhané kraje čísel. Po zaschnutí se ale barva spojí s materiálem člunu a vydrží i balení bez poškození.
Ředidlo k barvě není potřeba kupovat, pokud nebudete chtít štětec po natření umýt. Zřejmě by šel umýt i obyč. acetonovým ředidlem, ale na ředění barvy se prodává spec. ředidlo.
Mimochodem, hodně barvy mi zbylo, tak kdyby někdo z okolí potřeboval natřít čísla, rád vypomůžu.
opráším toto téma. Jelikož jsem to před nedávnem řešil, musím napsat, že vyzkoušené fungující řešení je barva na gumové čluny Veneziani Gummipant viz: https://www.sailor-shop.cz/barevne-laky ... ummipaint/
Šablonu jsem si nechal vyříznout v reklamce ze samolepy. Natíral jsem to štětcem ve 2 vrstvách. Je nutné nečekat, až první vrstva barvy zaschne. Rychle natřít a hned odstranit šablonu, později se má nátěr tendenci sloupnout i se šablonou. Já jsem čekal a potom jsem musel retušovat otrhané kraje čísel. Po zaschnutí se ale barva spojí s materiálem člunu a vydrží i balení bez poškození.
Ředidlo k barvě není potřeba kupovat, pokud nebudete chtít štětec po natření umýt. Zřejmě by šel umýt i obyč. acetonovým ředidlem, ale na ředění barvy se prodává spec. ředidlo.
Mimochodem, hodně barvy mi zbylo, tak kdyby někdo z okolí potřeboval natřít čísla, rád vypomůžu.
Re: Označenie gum. člnu
Skusali ste niekto pouzit na nastriekanie cisla na gumak plastidip? Mam doma aj Veneziani gummipaint v plechovke aj plastidip v spreji, cez vikend chcem dat na gumak cislo a napadlo mi ci by to nebolo dobre nastriekat plastidipom.