Zdárec kapitáni gumáčků, majitele BUSHíčků a jejich potencionální pořizovatelé.
Tady něc o naší lodi a důvody které mne vedly k pořízení právě této kombinace.
Je to BUSH F470 a tlačit ho bude Honda 20HP a to jen proto, že se dá ještě v klidu přenášet a nasadit ve dvou lidech - uvidím, třeba na podzim
budu měnit za silnější.
Budeme s tím jezdit o víkendech (PÁTEK PO PRÁCI NEŽ ZAVŘOU KOMORY A DO NEDĚLE DO VEČERA po řekách,jezerech a přehradách) na různé
EXPEDICE a to jen tatínkové s dětmi a pěkně v KLIDU bez MAMINEK.
Mám v plánu založit webovky a nebo facebook kde se budeme dělit o navštívená místa a zážitky z expedic.
Je to hlavně pro děti a tak jsem hledal něco kvalitního v rámci možností s dobrými jízdními vlastnostmi viz odkaz:
http://www.itest.cz/lode/test-clunu.htm kde to Bush K 300 R vyhrál
s přijatelnou nosností a možností obsaditelnosti 1021 kg/12 osob ABY MOHLO JEZDIT VÍCE DĚTÍ A TATÍNKŮ A BYLA VĚTŠÍ SRANDA.
Vše koupeno jako nové a v setu kde se dala vyjednat malinka sleva, ale sleva nebylo to o co mi šlo, hlavně že mi vše v klidu vysvětlili a
doporučili a přeskočil jsem cestu většiny začínajících od nějaké 260tky s 5Hp a postupnému prodávání a nakupování větších lodí a silnějších
motorů a začal rovnou na 470tce s 20HP.
Pánové z Boat007 mi vše podrobně vysvetlili a ikdyž jsem u nich původně chtěl koupit
http://www.boat007.cz/lode-cluny/laminatov...50-hp.html
řekli mi, i když sami proti sobě a po důkladném vyslechnutí mých představ a co chci s lodí dělat a co zamýšlím, že vlastně chci a potřebuji
BUSH F470+HONDA 20HP což by pro naše plánované EXPEDICE mělo být nejideálnější řešení .
Jelikož mne nebaví stavět stan budeme spát s dětmi v lodi, proto ty záclonky na stanu na lodi viz první příspěvek . Jinak člun se jmenuje FERDÍK
a tlačit ho bude HONDÍK, takhle to vymysleli děti že jim dáme jména jelikož jsou platnými členy našich EXPEDIC.
Gumáč proto, že je skladný lehký, mohu ho převážet na obyčejném malinko upraveném přívěsu viz první příspěvek, mohu ho hodit a vyndat na
vícero místech než člun s RIB a 3 a 7 letý dítě zatím asi nebude mít zájem se za ním tahat na lyžích takže budeme spíš bublat ve výtlaku a
kochat se krajinou. Spíš oceníme bezpečnost 5+1 komory a gramáž látky 1450 g/m2, je dělaný pro záchranáře a hasiče.
Na dřevěné podlaze se dá dobře spát když na ní dáme nafouklou madračku a přes den se nerozpaluje, Motor nám po cestě dobije baterku na
večerní svícení a dobíjení mobilu a vysílačky takže zatím vše podle našich představ a potřeb , ale čas ukáže, hlavně ho na zimu vyfouknu
a dám na půdu a nemusím shánět zimoviště a parkování. Přes léto asi zůstane nafouklý na přívěsu když přívěs zrovna nebude potřeba na něco
jiného. Už se mooooc ty výlety s tatínky těšíme. A maminky jak by smet , že si od nás a od dětí odpočinou a dokonce se jali nám vařit a
konzervovat jídlo na celý víkend abychom jen ohřáli na vařiči a v ešusu.
Ten Bush je i širší oproti konkurenci, má dřevěnou podlahu a posuvné lavičky, že si je nastavíš jak zrovna potřebuješ, mohl jsem si poručit jakou
barvu chci ze dvou a jestli chci mít provazy na boku a nebo nahoře. Bylo mi doporučeno na boku, aby posádku při jízdě netlačili do zadku.
Myslím si , že je to i logické.
Já už mám pořízeno a vybráno alespoň na tento rok a jsem za to velmi rád , že je konec DÍKY Boat007
Hezký den
Mirek 470 a jeho expedice AQUALUCHA