přeprava lodi
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- dan
- s/y Hannah
- Reputace: 2
Urcite autodoprava.A pokud mozno vyhnout se ceskym dopravcum,maji vetsinou uplne jine predstavy o trznim prostredi nez dopravci v zahranici.Pokud bych to chtel co nejlevneji tak bych oslovil specializovane firmy v Polsku rovnou s tim ze si pockam na vytezovacku az povezou nejakou lod na Jadran.Ja jsem se takhle s lodi svezl 1900 km plus trajekt pres LaManche a vyslo to cele na 1600 liber.Ale je fakt sirka lodi byla 2.5m takze to nebyl nadrozmerny naklad a cekal jsem asi tri mesice.
Přeprava 9m Giaur - Help!!
Neví prosím někdo o někom, kdo by měl k pronajmutí vhodný podvalník nebo vozík na přepravu 9m Giaura?? Potřebuji ho kousek přepravit. Díky za jakýkoliv kontakt.
Psal, ze potrebuje do Usti ...
Cestu autodopravou vidim jako velmi komlikovanou. Jakmile je to nad 3m sire a vyssi nez 4,5m , coz oboji zrejme bude (pocita se vyska lode + valnik), musi byt doprovod, zadaji se vyjimky na MD, schvaluje se trasa atd. To same v Nemecku. Neni to nerealne, ale pocital bych s cenou 100tis a vyse. Proto jsem od toho upustil.
Cesta kanalama je zrejme jednodussi, ale limitujici je ten ponor 2m. Po proudu za Ustim je usek, kde i pri dostatku vody byva standardne hloubka 1,6 - 1,8m. Navic, si k tem 2m musis pripocist nejakou marzi.
Skoro bych rekl, ze to nestoji za to usili.
Cestu autodopravou vidim jako velmi komlikovanou. Jakmile je to nad 3m sire a vyssi nez 4,5m , coz oboji zrejme bude (pocita se vyska lode + valnik), musi byt doprovod, zadaji se vyjimky na MD, schvaluje se trasa atd. To same v Nemecku. Neni to nerealne, ale pocital bych s cenou 100tis a vyse. Proto jsem od toho upustil.
Cesta kanalama je zrejme jednodussi, ale limitujici je ten ponor 2m. Po proudu za Ustim je usek, kde i pri dostatku vody byva standardne hloubka 1,6 - 1,8m. Navic, si k tem 2m musis pripocist nejakou marzi.
Skoro bych rekl, ze to nestoji za to usili.
- geus
- zkušený harcovník

- Reputace: 40
Za prvé tahat sem loď co má ponor 2metry je debilita co tady s ní. všude jen problém. Mám 160 a jedu někde po dně. Kolikrát drbnu i plavební zoně. Dále nejde tady jen tak určit kolik vyjde cena. vezl jsem 9krát 3metry z NL do ústí za 62000 1000km a když jsem chtěl takto přivézt druhou 12,5 na 360 výška 470 plus podval. tak problémy s mostama. a cena 240tis. chtěli dvě policejní auta po celém německu takže se jelo po vodě.