Zabudol som sa Ivana Orla spýtať ako chutí chleba zo starej múky z ktorej preoseješ červíkov. 
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

Zabudol som sa Ivana Orla spýtať ako chutí chleba zo starej múky z ktorej preoseješ červíkov. 
alffa
Vieš, mám taký sen byť púlkař bez medzipristánia, tak som rozmýšlal, že budem jazdiť trasu Istria - Dubrovník bez medzipristánia aspoň mesiac.



Co si pamatuji (z četby) tak kvůli sucharům vznikali na lodích dokonce vzpoury.

alffa

, takže spodek trochu tmavší
Asi to chce cca 1 a 1/2 hod jen na mírném plamenu.

Na druhou stranu, teprve při pohledu na ten snímek, jsem si uvědomil, že v té bábovkové formě, je ten chleba samá kůrka a to je vynikající.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host