Suchary

Zkušenosti se stravováním na lodi, vaření, recepty, doporučení, zásobování atd.

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

vojtaharok
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Příspěvky: 407
Registrován: stř říj 25, 2017 2:16 pm
Reputace: 84
Bydliště: Zbynická 1566-9
Kontaktovat uživatele:

Suchary

Příspěvekod vojtaharok » ned kvě 12, 2019 10:09 pm

Přes víkend jsme na chatě grilovali a zbylo nám hodně chleba (klasický bochník), takže z něj žena během 20 minut v troubě vyrobila suchary; chutnají výtečně. Vzpomněli jsme si, že kdysi za komančů si horolezci takhle připravovali jídlo s sebou do hor a napadlo nás, že to bude skvělé vzít s sebou na loď: Lehké a trvanlivé. Máte někdo s tím zkušenost?
Beda
radioamatér
radioamatér
Příspěvky: 2300
Registrován: pon pro 01, 2008 1:00 am
Reputace: 12
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Suchary

Příspěvekod Beda » čtv kvě 16, 2019 9:03 am

Ja mam na chate jako zeleznou zasobu susene rohliky a obcas je dam ke snidani, zaleju bilym kafem, klidne zrnkovym. Zboucham i tri.....
Ja byl odchovany na bile kave z Melty a nalamany chleba. Suchej chleba ma tvrdou kurku, zmekne za dloho. Dneska je i pytlikovana Melticka, instantni Kavicka 30% zrnove kavy z Kavovin Pardubice, jen je to dost drahe.

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host