fotky

Další hrátky, zkušenosti a rady k aktivitám souvisejícím s jachtingem.A také stále populárnější Geocaching.

Moderátoři: MARIS, vilma, windward, Pepa

david
moderátor
Reputace: 234

fotky

Příspěvekod david » pon lis 16, 2009 5:38 pm

fotky našeho šífortu, když ještě byl šífortem :cry:
je tam i Dukla, náš největší remorkér bočnokolesák.

http://oucsplo.ezin.cz/index.html
hastrmank
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Fotky

Příspěvekod hastrmank » pon lis 16, 2009 8:24 pm

Zdravím, krásná vzpomínka na mládí. Ty jsi byl taky šífák? Možná je nás tady víc. Hezký večer přeji. Hastrmank.
david
moderátor
Reputace: 234

Re: Fotky

Příspěvekod david » pát lis 20, 2009 12:12 am

ne, nejsem šífák i když jednou moc nescházelo ( měli plno ). zato od té doby co jsem vlezl se svejma neckama na vodu ( 1964 )
šífortu fandím, no spíš ho miluju, Zvuk zadokola Slapy, Šumava, Orlík, v zápřahu proti proudu na německejch labskejch rovinách, co se nesl kilometry, slyším dodnes. Rád bych si skočil jeho krátký a stojatý vlny, večer se u něj šmajznul a šel na drby. Všechny ty naše MN, německý Bělasy, Dettmertanky, starý šuty postrkovaný motorem v bajbótu, parní erky - co z toho zbylo? na tuzemu jezdí už jen Calimero, dvě erka, pár tlačáků a Vilík. Už pár let stojí i Mája. Ještě Beskydy se drží. Zato v Holešovicívh je velkej hřbitov. :cry:
Komín
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Komín » pát lis 20, 2009 12:45 pm

2 David: Ani nevím proč, ale když jsem to četl, úplně jsem před sebou viděl Jaroslava Marvana v Plaveckém mariáši :) ... i když byl vorař. Asi ta nostalgie, co z tvé odpovědi čiší.

Zpět na