Klíček ke spínací skřínce motoru
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- libor.janko
- aktívní jachtař
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Klíček ke spínací skřínce motoru
Ahoj, nevím, jestli tenhle dotaz dávám do správné sekce, ale trošku to s motorem taky souvisí. Chtěl bych se zeptat, když jsem kupoval lodičku, tak jsem od bývalého majitele (němce) dostal pouze jeden klíček ke spínací skříňce motoru (je v ní startování, řazení a plyn). Pokoušel jsem se v různých zámečnictvích udělat z něho duplikát, ale bohužel, nikdo není schopen sehnat zámečnický polotovar ze kterého by mi to mohl vyrobit.
Nevíte někoho, kdo by to dokázal? Nebo jak to řešit? S jedním klíčkem mám strach, že ho ztratím a budu nahranej. Sice jsem na něj dal tu plovoucí klíčenku, abych ho ve vodě alespoň neutopil, ale moc mě to neuklidňuje.
Moc díky všem za radu a pomoc
Libor
Nevíte někoho, kdo by to dokázal? Nebo jak to řešit? S jedním klíčkem mám strach, že ho ztratím a budu nahranej. Sice jsem na něj dal tu plovoucí klíčenku, abych ho ve vodě alespoň neutopil, ale moc mě to neuklidňuje.
Libor
- libor.janko
- aktívní jachtař
- Kontaktovat uživatele:
- libor.janko
- aktívní jachtař
- Kontaktovat uživatele:
Klíček je vypadá originál, už se mi to pokoušeli shánět i podle katalogu zámečnického byly tam Hondy atd. i v marine provedení, ale tohle se nám nepodařilo najít. Jedině zkusit sehnat nový zámek i s klíčky a zkusit to vyměnit, i když se mi do toho hrabat nechce, když to funguje ...
Spíná patrně startér dohromady s čerpadlem, je z toho podle fotek výstup několika kablíky. Nejsem v tomhle kovaný, proto se tak neodborně ptám.
Spíná patrně startér dohromady s čerpadlem, je z toho podle fotek výstup několika kablíky. Nejsem v tomhle kovaný, proto se tak neodborně ptám.
- ondra
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 3
Re: Klíček ke spínací skřínce motoru
libor.janko píše:Ahoj, nevím, jestli tenhle dotaz dávám do správné sekce, ale trošku to s motorem taky souvisí. Chtěl bych se zeptat, když jsem kupoval lodičku, tak jsem od bývalého majitele (němce) dostal pouze jeden klíček ke spínací skříňce motoru (je v ní startování, řazení a plyn). Pokoušel jsem se v různých zámečnictvích udělat z něho duplikát, ale bohužel, nikdo není schopen sehnat zámečnický polotovar ze kterého by mi to mohl vyrobit.
Libor
Ahoj, řešil jsem stejný problém se Stingrayem 150 z USA. A rok před tím Volvo penta. Vždy mi pomohli mi ve výrobně a prodejně klíčů a zámků, kde mají snad úplně všechno. Klíč byl hotový za pět minut ZA 90 korun a měli ho běžně skladem.
RENESANCE Moskevská 22, Praha 10. http://renesancecz.cz/
ONDRA
- tataS
- zkušený harcovník
- Reputace: 5
To má do Prahy trochu dál ale počítám, že v Brně by mohlo být něco podobného.
Kousek vedle pod nám. bří Synků je Kaltenmayer a hlavně v Křesomyslový 13 je www.richtersro.cz , kde dělají všechny možné klíče a autoklíče.
Pokud bys neuspěl, tak se mi ozvy na SZ a já to zkusím.
Kousek vedle pod nám. bří Synků je Kaltenmayer a hlavně v Křesomyslový 13 je www.richtersro.cz , kde dělají všechny možné klíče a autoklíče.
Pokud bys neuspěl, tak se mi ozvy na SZ a já to zkusím.
- libor.janko
- aktívní jachtař
- Kontaktovat uživatele:
Klic
Podivej se sem, delaji tady ruzne klice:
http://vyroba-klicu.cz/index.php?strank ... -klice.php
http://vyroba-klicu.cz/index.php?strank ... -klice.php
- bokal
- aktívní jachtař
- Reputace: 1
Možná by šlo použít tohle: http://www.avaryacht.cz/zamek-spinaci.p.aspx