NEMÁTE NĚKDO ZKUŠENOSTI S VÝMĚNOU IMPELERU NA MERCURY 75 LPTO OBSAH 1300cm, BUDU RÁD ZA RADY, FOTKY VÝKRESY I TŘEBA Z JINÝCH PODOBNĚ VELKÝCH MOTORŮ. Mám pocit, že kontrolní proud chladící vody má menší tlak a nechci nic zanedbat.
Děkuji předem
Petr
IMPELER NA PŘÍVĚSNÉM MOTORU MERCURY 75 LPTO
Moderátoři: vilma, Pepa, david
-
AdsBot [Google]
- Reputace: 0
Nejdříve zkontroluj, jestli není zanesená hadička kontrolního výstupu vody. Zanáší se usazeninami.
Výměna impeleru je snadná, odmontuje se spodní část nohy na vyklopeném motoru, vyndá se to z motoru i s hřídelí. Pak se odmontuje tělo pumpy, vymění impeler a zase se to sestaví. Často je ale třeba vyměnit další díly, když už je to vyndané (gufera pod pumpou, těsnění výstupu vodní pumpy, těsnění výfuku ....)
Mám nějaký manuál v pdf na starší Mercury 75, mohu zaslat emailem, je to několik souborů dohromady asi 10MB. Napiš SZ
Výměna impeleru je snadná, odmontuje se spodní část nohy na vyklopeném motoru, vyndá se to z motoru i s hřídelí. Pak se odmontuje tělo pumpy, vymění impeler a zase se to sestaví. Často je ale třeba vyměnit další díly, když už je to vyndané (gufera pod pumpou, těsnění výstupu vodní pumpy, těsnění výfuku ....)
Mám nějaký manuál v pdf na starší Mercury 75, mohu zaslat emailem, je to několik souborů dohromady asi 10MB. Napiš SZ
- samoliter
- účet uživatele zrušen
- Reputace: 0
Impeler.
Ahoj captaine. Už tady něco o výměně impeleru máme: http://jachting.info/modules.php?name=F ... pic&t=2711 .Nebo taky otevři YOUTUBE, pak do okénka napiš: impeller replacement outboard .Vyhodí několik stránek videí s výměnou impeleru u různých motorů. Tak názorně uvidíš, co tě čeká. samoliter.