Příspěvekod knoki » úte bře 25, 2008 7:55 am
Nedá mi, abych na to vše výše nazareagoval:
1) Neznám nikoho z Marine center, ale nezdá se mi pravděpodobné, že by motor kupujícímu nepředvedli, a nebo alespoň při koupi neřekli, že motor minimálně nestartuje. Věřím i tomu, že by mohli provést proškolení obsluhy, pokud řeknu, že s lodními motory nemám dosud žádnou zkušenost. Nic na tom není, každý jsme někdy začínali.
2) Opravovat takovýto motor, když zákazník prohlásí, že chce za 2, 3 dny jet a ještě k tomu s ním nemá žádnou zkušenost,, je i pro marine-servisáka problém, když motor předem ani neviděl.
3) Nevím (spíše vím), zda "osmička" za něj je hodně nebo málo, ale o tomto jsem přesvědčen: každý rozumí něčemu jinému. Motor v takovémto stavu (teď bez ohledu na pořizovací cenu) může být vhodný pro toho, kdo si to umí opravit sám, případně má dobrého známého, který mu jej může "zdarma" opravovat. Já např. jsem úplný jelen přes PC, tak holt si musím kupovat vždy nový nebo poprosit známého, ať se mi na něj mrkne.
Nebo raději vhodnější příměr: Trabant za 3.000Kč může sloužit mechanikovi x - let při minimálních nákladech, ale neznalému bude pořád tahat peníze z kapes.
4) Nezastávám se servisáků, ale je logické, že si musí nechat za práci zaplatit, pokud je to živí.