tohatsu 6hp 4takt - jede jenom se sytičem
Moderátoři: Pepa, david, vilma
- Stanislav
- aktívní jachtař
- Reputace: 48
tohatsu 6hp 4takt - jede jenom se sytičem
Bez sytiče mi nejede. Startuje dobře, ale za plavby musím mít povytažený sytič, jinak chcipne. I se sytičem kolísájí otáčky. Už jsem vyčistil filtr i karburátor - profouknul vzduchem. Nějaké nápady?
- lynx
- zkušený harcovník
- Reputace: 406
- Kontaktovat uživatele:
Re: tohatsu 6hp 4takt - jede jenom se sytičem
Ahoj Stando, sorry, pokud napíšu něco, co samozřejmě víš, případně co pro tenhle motor neplatí.
Ale podobně se chovala moje motorová pila. Pomohlo seřízení karburátoru jedním ze tří seřizovacích šroubků.
Podrobnější popis je třeba tady: https://www.lv-dily.cz/serizeni-karburatoru-motorove-pily
Ale podobně se chovala moje motorová pila. Pomohlo seřízení karburátoru jedním ze tří seřizovacích šroubků.
Podrobnější popis je třeba tady: https://www.lv-dily.cz/serizeni-karburatoru-motorove-pily
-
- moderátor
- Reputace: 232
Tenhle motor nemá membránový karbec jako pila. Takže tenhle návod mu je k ničemu.
Má na 99% ucpanou hlavní trysku nebo emulzní trubičku. V ní stačí neviditelný chlup.
Má na 99% ucpanou hlavní trysku nebo emulzní trubičku. V ní stačí neviditelný chlup.
- PEPO
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 13
Presne tak- hlavná triska.
- Stanislav
- aktívní jachtař
- Reputace: 48
Tak vyřešeno, rozebral jsem karburátor a vyčistil. Okem viditelného nic, ale po vyčištění šlape jak má. Díky za reakce a rady.