noha motoru - oprava
Moderátoři: vilma, Pepa, david
noha motoru - oprava
urazil jsem kus ostruhy, poradite jak to navarit ? psalo se tu nekde i o nejakem lepeni, ale zaboha to nenajdu
Ahoj,zapomeň na nějaké lepení nebo pájení.Nikdy to nebude ono,přitom hliník se běžně naváří.Sežeň si raději ve svém okolí někoho kdo to vaří.Já jsem od Poděbrad a tady kluk vaří běžně třeba hliníkové trubky od klimošky v autech autogenem.Je to kvalitní oprava ,když to obrousíš a přestříkáš tak to nikdo ani nepozná.
- Zdenda12345
- zkušený harcovník
- Reputace: 73
Ahoj,
já jsem nohu komplet vyvařil normální obalovanou elektrodou (na hliník). Měl jsem nohu děsně olámanou. Někdo to asi rozebíral kladivem. Na ploutev jsem ještě nesehnal materiál, kterej bych tam navařil, ale taky mě to čeká. Na lepení se vykašli. Nikdy to nebude ono.
Dokonce jsem vyvařil i vrtuli, ale to byla práce na h....o. Asi už byla dost zoxidovaná.
Elektrody kupuju v malym krámku, kde mi je prodaji po kusech. Vaří se to výborně.

já jsem nohu komplet vyvařil normální obalovanou elektrodou (na hliník). Měl jsem nohu děsně olámanou. Někdo to asi rozebíral kladivem. Na ploutev jsem ještě nesehnal materiál, kterej bych tam navařil, ale taky mě to čeká. Na lepení se vykašli. Nikdy to nebude ono.
Dokonce jsem vyvařil i vrtuli, ale to byla práce na h....o. Asi už byla dost zoxidovaná.
Elektrody kupuju v malym krámku, kde mi je prodaji po kusech. Vaří se to výborně.