Mám vstavaný motor Mercruiser 2,8 l, benzín, 6-valec. Na jeseň bol v servise zazimovaný. Teraz som ho chcel spúšťať na vodu, predtým som ho napojil ešte na hadicu, skontroloval všetko vizuálne, naštartoval.
Motor išiel hladko asi 20 sekúnd a potom ho zadusilo a už nešiel nakopnúť ani na X krát.
Viete niekto poradiť, čo by som mal skúsiť? Benzín v nádrži je, vyzerá to akokeby chytil na benzín natiahnutý v karburátore a potom skončil. Nemôže byť problémom, že sa zaniesli sviečky od mazacích olejov, ktorými mi motor zazimovali?
Dík.
naštartovanie po zazimovaní vstavaného motora
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- mjr
- návštěvník fóra

- Reputace: 0
No s Jurajom sme to dnes pozerali, a došli sme aj na závadu. Resp. Juraj došiel, ja som mu robil pri tom logistiku
Kladivko v rozdelovači zhoreté na uhol.
Dík za všetky rady, už len keby niekto vedel o kladivkách do rozdeľovača alebo novom rozdeľovači v Bratislave - šesťválec Mercruiser - Volvo Penta friendly. Prípadne aj inde, ale čím bližšie, tým bližšia nádej na vozenie sa po Dunaji.
Kladivko v rozdelovači zhoreté na uhol.
Dík za všetky rady, už len keby niekto vedel o kladivkách do rozdeľovača alebo novom rozdeľovači v Bratislave - šesťválec Mercruiser - Volvo Penta friendly. Prípadne aj inde, ale čím bližšie, tým bližšia nádej na vozenie sa po Dunaji.