Nová marína v Děčíně?

Kdo kde koho potkal, kam kdo pluje. Kdo se dlouho nehlásí.
Nehody a úspěchy, i neověřené.
ŽÁDOSTI O POMOC.
POZOR ! Tato sekce není vhodná pro žerty !!!

Moderátoři: vilma, Pepa, david

Karlos2
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 62
Kontaktovat uživatele:

Nová marína v Děčíně?

Příspěvekod Karlos2 » úte úno 10, 2015 1:34 pm

Místní plátek píše, že se v létě (letos) má započít s výstavbou. A již v roce 2016 se zde mohou vyvázat 4 malá plavidla. To jsou věci :-) Už se těšíme.
Jarda

Obrázek
topper
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 2

Příspěvekod topper » úte úno 10, 2015 3:40 pm

Za pár let to bude určitě stát zato si projet lodí celé splavné české Labe. Vývaziště a služby přibývaj, brzy to bude lákavá lokalita.
david
moderátor
Reputace: 234

Příspěvekod david » úte úno 10, 2015 10:07 pm

jo, až bude pod Ústím stále splavné. Zasr.ný Zelený :gun:

jo a v roce 2013 psali, že v Děčíně bude příští rok, tak to maj nějakej skluz.
Petr OKIN
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Nová marína v Děčíně?

Příspěvekod Petr OKIN » čtv led 02, 2020 9:12 pm

Škoda slov. Utržené hospodářství v praxi... :cry:

3/19 - Ministerstvo: Děčínský jez je prioritou, kompenzace lze najít v ČR
http://www.enviweb.cz/113409

12/19 - Ministerstvo ukončilo hodnocení dopadu jezu u Děčína, chybí dokumenty
https://www.idnes.cz/usti/zpravy/jez-labe-decin-ministerstvo.A191230_114533_usti-zpravy_grr
olin
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 96

Příspěvekod olin » sob led 04, 2020 12:21 am

U nás na severu se říká že o ekologii vůbec nejde. Údajně je za vším DB, které by v případně splavnění přišla o velkou část tržeb, protože by se část objemu dopravy přesunula z vlaků na lodě. Díky tomu jsou ekoteroristické skupiny placeny DB, zrovna jako byúdajně placeny jinými subjekty při výstavbě D8.
Strycek_Bidlo
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Strycek_Bidlo » sob led 04, 2020 12:59 pm

A asi na tom něco bude, protože jsem se o tom před pěti lety zmínil v článku v časopisu Yacht a pak jsem od té zelené pakáže dostal pár moc povedených výhrůžek.
kosak
nováček na fóru
nováček na fóru
Reputace: 2

Příspěvekod kosak » pát led 31, 2020 10:15 pm

olin píše:U nás na severu se říká že o ekologii vůbec nejde. Údajně je za vším DB, které by v případně splavnění přišla o velkou část tržeb, protože by se část objemu dopravy přesunula z vlaků na lodě. Díky tomu jsou ekoteroristické skupiny placeny DB, zrovna jako byúdajně placeny jinými subjekty při výstavbě D8.

To je snad ta největší krávovina co jsem k tomuto tématu kdy slyšel. Vzhledem k tomu, že DB se v tomto úseku prakticky moc neangažuje a zboží tu převáží hlavně ČD Cargo a soukromý dopravci, tak je DB asi ta poslední organizace co by tu něco blokovala.
Další věc je ta, že železnice je v úseku Děčín - Pirna na hraně kapacity a spíš by všem pomohlo, kdyby se část přepravy dostala právě na vodu. Jsem z jedné ze soukromých žel. společností a v případě mimořádných vlaků, které nejsou dlouhodobě naplánovány, máme vůbec problém se na tu trať dostat.
Denis
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 153

Příspěvekod Denis » sob úno 01, 2020 10:25 am

Strycek_Bidlo píše:A asi na tom něco bude, protože jsem se o tom před pěti lety zmínil v článku v časopisu Yacht a pak jsem od té zelené pakáže dostal pár moc povedených výhrůžek.

Tak toto by ma zaujímalo, ako sa Ti vyhrážali? Čo konkrétne?
olin
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 96

Příspěvekod olin » sob úno 01, 2020 3:14 pm

Denis píše:
Strycek_Bidlo píše:A asi na tom něco bude, protože jsem se o tom před pěti lety zmínil v článku v časopisu Yacht a pak jsem od té zelené pakáže dostal pár moc povedených výhrůžek.

Tak toto by ma zaujímalo, ako sa Ti vyhrážali? Čo konkrétne?

Omlouvám za :offtopic:
Před více jak rokem jsem se také na jednom místě zmínil že ten ksindl na fotce mi neoprávněně vlez na pozemek a ve spolupráci s médii lhal že trhliny, co se nám objevily v zemi nemají nic společného s výstavbou dálnice. Z jistých stran mě pak chodili výhrůžky, že mě dají k soudu pro pomluvu. Že to vzniklo v důsledku prací na stavbě dálnice mi přitom potvrdil nezávislý geolog. A taky by mě zajímalo, jak se ŘSD a média dozvěděly o tom, že se mi něco děje s polem.
Obrázek
Foto s p. Rýdlem je z novin a spodní foto jsem pořídil o několik dní dříve, když jsem trhliny objevil. Zmínil jsem se o tom pouze jedné osobě, která v médiích kritizuje různé stavby a zejména práci ŘSD. Té jsem však neřek, kde se to nachází a ani fotky jsem jí neukazoval.
Obrázek
Nevím Denisi jak u Vás, ale u nás obyčejnej člověk musí držet hubu a krok, jinak se setká v lepším případě minimálně s výhrůžkami. To samé se dělo, když jsem zveřejnil svůj názor ohledně sesuvu, který zkomplikoval stavbu D8. Přitom jsem vycházel z toho, co jsem viděl, že se v místě sesuvu dělo už několik let před samotným sesuvem.
Strycek_Bidlo
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Strycek_Bidlo » sob úno 01, 2020 4:11 pm

Denis píše:Tak toto by ma zaujímalo, ako sa Ti vyhrážali? Čo konkrétne?

Že mi budou pomlouvat živnost a dávat špatný reference a že mi hacknou stránky a si na mě někdo došlápne a tak. Já tenkrát spíš řešil toho zloděje, co jsem zabil, když se ke mě vloupal, tak jsem se na to vykašlal a ono to časem vyšumělo.

Zpět na