Kdo kde koho potkal, kam kdo pluje. Kdo se dlouho nehlásí.
Nehody a úspěchy, i neověřené.
ŽÁDOSTI O POMOC.
POZOR ! Tato sekce není vhodná pro žerty !!!
Asi by se to fakt mělo nahlásit hasičům ... taková loď může mít 100 litrovou nádrž a to už udělá slušnou ropnou skvrnu... Racku, pokud jsi poblíž a víš přesnou polohu zavolej, já to z Plzně budu těžko řešit...
Tak mě to nedalo a zavolal jsem na SPS do Prahy, mluvil jsem s někým a už o tom ví, prý to už řeší, je na místě někdo z SPS, policie i hasiči. Snad se dozvíme, jak to dopadlo...
Tak jsem se dočetl na FB že... v neděli, skoro po čtyřech hodinách práce potápěčů se vrak objevil nad hladinou a mohlo se začít s odčerpáváním vody. Zajímalo by mě, kolik to celé stálo a jestli to bude platit majitel lodi...
Je to jako známý dal dřevěný motoráček na vodu. Loď přivázal špičkou ke břehu aby se zatáhla. Měl v lodi čerpadlo ale pro jistotu si šel lehnout do špičky a dal ruku na podlážku, aby až voda stoupne ho to chladilo a on se zbudil. Zbudil se ale až když špička byla na břehu a záď pod vodou a ruka byla stejně v suchu. Z lodě se musel potopit a vyplavat zadní luknou. I to se může stát.
Jéje zatáhla se paluba i střecha.. Horší to bylo s motorem pod vodou. Vyndali jsme vstřiky, protočili motor aby vtfoukal vodu, odzvdušnili naftu a běží dodnes.