Splavnění Vltavy z Českých Budějovic

Kdo kde koho potkal, kam kdo pluje. Kdo se dlouho nehlásí.
Nehody a úspěchy, i neověřené.
ŽÁDOSTI O POMOC.
POZOR ! Tato sekce není vhodná pro žerty !!!

Moderátoři: vilma, Pepa, david

FrantaH
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Splavnění Vltavy z Českých Budějovic

Příspěvekod FrantaH » pon črc 18, 2011 3:25 pm

Doporučuji k přečtení tento článek:

www.euro.cz/id/188htefd5y/detail.jsp?id=100962

I když to není nic nového pod sluncem. Už od zahájení prací to vypadalo jako tunel na dotace.
Viky_CZ
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 43
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viky_CZ » úte črc 19, 2011 7:29 am

At je zamer dobry jak chce, nakonec to zacina dopravou zeminy na Kamcatku, aby si konzultanti neco vydelali. Malokde to je jinak, i kdyz par svetlych vyjimek jsem uz videl, nastesti.
Conni
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Příspěvekod Conni » stř črc 20, 2011 8:34 am

Taky jsem článek četl a už od začátku to vypadá že novináři nemají rádi projekty vodních cest ;)

Taky znám velmi dobře zde zmíněného odborníka na vodní dopravu Jaroslava Kubce. Nutno podotknout, že ten nyní kritizuje všechny vodní cesty v Čechách, nevím proč a nechápu to, protože před cca 10 lety vodní cesty podporoval.

Pro mě je tenhle článek jen jeden z mnoha postavených na nepochopení novináře podpořený něčím osobním negativním pohledem, dříve to byl hejtman Zimola, nějaký ekolog, maminka s kočárkem apod.

Já bych naopak doporučil si přečíst tuto historicko-současnou reminiscenci: http://www.budejckadrbna.cz/zpravy/spla ... nnovi.html

A jako každý projekt bude možné "Dokončení vltavské vodní cesty v úseku České Budějovice - Týn nad Vltavou" objektivně veřejností posoudit až bude hotový a začne být využíván, do té doby takových kritických článků ještě vyjde...
Viky_CZ
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 43
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viky_CZ » stř črc 20, 2011 1:21 pm

Tenhle prispevek menim uz potreti. Prolog je podle myho naprostej blabol, kdyz se mi ale po delsi dobe povedlo vyhrabat nasledujici clanky, uz se clovek i neco dozvi. Aspon ze tak.

Kdo by ty nasledujici clanky chtel najit, je to tady: http://www.budejckadrbna.cz/kauzy/

Zpět na