Dušan Arsenjev
Moderátoři: vilma, Pepa, david
-
bosmen
- návštěvník fóra

- Reputace: 0
Dušan Arsenjev
nemá někdo kontakt na Dušana Arsenjevova ?
edit vilma : upraveno jméno v názvu topiku
edit vilma : upraveno jméno v názvu topiku
- mysacek
- s/y Kirké
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Před čtyřmi dny jsem mu psal mail na jeho starou adresu a vratil se mi s tím, že mu kastlík přetejká. Mám o něho trošku obavy.
Naposledy mi psal 23. května, když vytáhnul Olího z vody v Cumaně. Psal sice, že tam jsou nejhezčí holky, co kdy viděl (a to ještě nebyl v Columbii), ale na internet by snad občas zajít mohl... Přeci jenom Venezuela není nejbezpečnější místu
Myšák
Naposledy mi psal 23. května, když vytáhnul Olího z vody v Cumaně. Psal sice, že tam jsou nejhezčí holky, co kdy viděl (a to ještě nebyl v Columbii), ale na internet by snad občas zajít mohl... Přeci jenom Venezuela není nejbezpečnější místu
Myšák
- Monty
- zkušený harcovník

- Reputace: 6
No jo Denisi,ale to dělal ještě ve Španělsku v Adře.Pak byl,pokud si pamatuju přes rok na Kanárech a od tý doby nenapsal.Říkal Jirka,že je na Martiniku,ale to bylo jenom z druhý ruky.Pak o něm nevím nic.Je to trochu divné,bo psal mi tak jednou za měsíc,dva a pak nic.....no ale každej se sunem někam jinam.
howk
Monty
howk
Monty
- mysacek
- s/y Kirké
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Loňský rok ztrávil prací na martiniku, na jaře odplul do Venezuely, ještě mi psal, když vytáhnul Oliho z vody a pak se neozva. Psal jsem mu před týdnem, páč mi je divné, že se neozval a mail se vrátil zpátky s upozorněním, že má plnou schránku, ale to už jsem psal
Jinak tohle
je Dušan, alias Oliver...
Myšák
Jinak tohle
je Dušan, alias Oliver...
Myšák
kontakt
Zdravím a dovolím si trochu oživit toto téma...
Sháním kontakt na Dušana Arsenjeva který plul na kayaku po Dunaji do Řecka.
Má prosím zde někdo nějaké info o tom kde je a jak je na tom? případně kontakt...
Sháním proto, že bych od něho rád získal jeho zkušenosti, protože plánuji splutí Dunaje a následně obeplutí celé Evropy také právě na kayaku.
Děkuji za každé info...
Jiří Oliva
Sháním kontakt na Dušana Arsenjeva který plul na kayaku po Dunaji do Řecka.
Má prosím zde někdo nějaké info o tom kde je a jak je na tom? případně kontakt...
Sháním proto, že bych od něho rád získal jeho zkušenosti, protože plánuji splutí Dunaje a následně obeplutí celé Evropy také právě na kayaku.
Děkuji za každé info...
Jiří Oliva
- Denis
- zkušený harcovník

- Reputace: 154
Obeplutí Evropy na kajaku, to je silná káva. Ten koho zháňaš je viac menej nedostupný, ale tento rok pádloval z Prahy na Nordkap a potom ešte kus ďalej Mejdží, bol tu na túto plavbu odkaz. Myslím že od neho dostaneš viac informácií. Dušan pokial viem sa plavil na úplne bežnom seekayaku, plasťáku. Dunaj a až do Bulharska išiel jeden rok a na druhý pokračoval do Turecka. Mejdží mal špecial čo si sám postavil.
Ako dlho myslíš že by si pádloval a kolko je to kilometrov?
Ako dlho myslíš že by si pádloval a kolko je to kilometrov?
Díky za info s Mejdžím jsem v kontaktu a bude nám na tu plavbu stavět dva speciály také...
Ale nechci s tímhle zahlcovat toto vlákno tak založím vlastní ať zůstane nějaká přehlednost... dodám odkaz...
ZDE: modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=140312#140312
Jiří Oliva
Ale nechci s tímhle zahlcovat toto vlákno tak založím vlastní ať zůstane nějaká přehlednost... dodám odkaz...
ZDE: modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=140312#140312
Jiří Oliva
Naposledy upravil(a) JaJ dne pát lis 08, 2013 11:20 pm, celkem upraveno 1 x.