Příspěvekod Vicky7 » pon pro 17, 2012 8:16 pm
TAkže nějaké info, tohle mám ze stránek Vendée Globe pro naše zpravodajství STA CZ:
Vendée Globe pod klokany
Tak tu máme novinky z míst pod australským pobřežím ze závodu Vendée Globe. Všechny lodě právě zápasí s teplotami blízkými nule, sněhu, větru a velkým vlnám, nicméně letos poprvé nebudou moci členové posádky zhlédnout ledovce na vlastní oči. Je tomu tak zabráněno hranicemi určenými pořadateli závodu (z bezpečnostních důvodů). Nicméně nejteplejší oblečení je právě potřeba. A jak jsou na tom posádky na průběžných stupních vítězů? První místo Francois Gabart (MACIF), Armel Le Cléac´h (Banque Populaire), Jean Pierre Dick (Virbac Paprec). Doporučujeme sledovat interaktivní mapu, úchvatné fotky a pokud chcete přímý přenos, tak Vám pomohou některé sportovní kanály, povětšinou ve francouzštině, ale naživo je naživo.
Jinak, co se týče typu lodí, jde o třídu IMOCA. Je to největší Single Hand třída mohohull lodí (zajímavost, Milan doufá, že jednou bude v této třídě také působit).
Délka: 18.25 m
Šířka: 5.7m
Momentálně je asi 20 lodí schopných konkurování si navzájem.... a 6 světových závodů těch nejzvučnějších jmen: Vendée Globe, Route de Rhum, Barcelona World Race atd... na třídě IMOCA (také nazývané Open 60) se jezdí Velux 5 Ocean....
Co jsme polemizovali s Milanem, cena nové lodě je cca 400 tisíc euro a finanční rezerva na provoz po dobu 3 let (příprava na závod) dalších 400 tisíc euro... Na druhou stranu je to už jedna z posledních tříd, kde to není jen o schopnostech jachtaře, ale také schopnostech designérů a stavitelů těchto prototypů... Po tom, co VOR udělal One Design (který já nejvíce nesnáším, protože jde jen o známosti na poli organizátorů a designérů, aby přihodili zakázky na stavby v době světové krize - můj názor) už v prototypech zůstala jen Class Mini, Classs 9.50, Class 40 a IMOCA... pro jednotrupky už tu nic na závodním poli není...
Toť můj názor...