Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Michal123 píše:Ale potom krásný větříček kolem Sardinie, pěkně z boku. Stačí trošku zrefovat plachty.
Kolem
Monty píše:To Michal 123...
Chlape,o čem to mluvíš.....Z Lionu půjdou vlny jako třípatrovej dům...i těch 6 metrů je velice optimistická prognóza.A takhle to tady funí už přes tejden.
howk
Monty
Michal123 píše:No právě se divám kam všichni chodí na to hrozné počasí. Koukám na http://www.passageweather.com/.
Pokud to vezmou jihem středomoří, tak tam to počasí není tak hrozné. Na mapě vidím vítr 25 uzlů a u pobřeží Tunisu jen 20. Vlny 1 - 2 metry.
Monty píše:Tady nejde o to kdo co umí...Tady jde o to že pluje na bakelitce a ještě k tomu na Bavarce a moc dobře nechápu,proč se do tohohle někdo pouští...Ne že by to nešlo ustát,teda pokud loď vydrží,ale k tomuhle bych musel mít kuwa důvod...Na to by asi peníze nestačili.![]()
Monty píše:Ludek píše:Jsem ted v Barceloně. Ne na moři nicméně u moře. Týden tady foukalo od severu. Nic hrozného. Na pevnině ne víc nez 20 ale samozřejmě na moři zřejmě víc. Dneska se vítr otočil a fouka pekne z jihu. Odhaduji ho tak na 25. V nárazech možna 30. Opět nevím jak to vypada na moři.
Tak jen pro info.
Zítra budu v Barceloně taky a mám čas od 17.00 do 21.00.... Můj tel.0034647122114.Když tak se ozvy....ale k věci...
Barcelona je zakrytá před Tramontánama i Mistrálama z Lionu...Je to tam takovej koutek kde hlavně v létě nefoukne nic kloudného ani za Boha.Jinak celé to pobřeží k plavbě nic moc...Ale Costa Brava je jinak hezká...práčovna na turisty...
![]()
howk
Monty
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host