Ahoj, měla bych zájem o pronájmu lodě na Maledivách. Příští rok tam máme v plánu vycestovat s manželem, konkrétně s touto cestovkou Maledivy.
Máme pronájem řešit přímo s nimi nebo máte nějaké rady jak na to? Zároveň se chci zeptat, jestli je potřeba mít složené kapitánské zkoušky při řízení malé plachetnice.
Děkuju za odpověď, T.
Pronájem plachetnice v cizině
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- kapo
- aktívní jachtař
- Reputace: 39
Re: Pronájem plachetnice v cizině
Ahoj, zkus se zeptat svojí cestovky nebo si najdi na netu firmu která pronajímá lodě po celém světě, stačí zadat pronájem lodí -Maledivy . Nevím jakou máš představu co je malá plachetnice. Pro malé lodě většinou není žádný průkaz potřeba. Hodně zdaru
- Jarda885
- zkušený harcovník
- Reputace: 102
Re: Pronájem plachetnice v cizině
O Maledivách se na JI několikrát psalo. Zatím nikdo nenašel firmu, která půjčovala lodě bez místního kapitána/skippera.
Jedná se o korálové moře, kde není žádné značení.
Byl jsem tam v roce 2012. Náš profesionální kapitán mi sdělil, že bareboat charter zrušili před několika lety. Rozbitých lodí o korálové útesy pár desítek centimetrů pod hladinou bylo mnoho.
Odkaz:
viewtopic.php?f=41&t=9699
Jedná se o korálové moře, kde není žádné značení.
Byl jsem tam v roce 2012. Náš profesionální kapitán mi sdělil, že bareboat charter zrušili před několika lety. Rozbitých lodí o korálové útesy pár desítek centimetrů pod hladinou bylo mnoho.
Odkaz:
viewtopic.php?f=41&t=9699