jachting u nas

Povídání o jachtingu, moři a vodě kolem nás ...

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

myslite si, ze jsou cesti jachtari "jachtarsky kulturni"?

ano
3
23%
ne
8
62%
nevim (=ne:))
2
15%

Celkem hlasů: 13
simon
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 1

jachting u nas

Příspěvekod simon » sob říj 18, 2008 11:22 pm

pocet zdejsich steznu, ktere maji na svedomi nove mlyny vzrostl na 2.25
...prasklo mne ocko hlavy stezne drzici zadni steh, nastesti to ale bocni vanty udrzely v celkem vzprimene poloze i kdyz vitr rval s kosatkou v perseniku jak o zivot

...nasralo me, ze to dle vyjadreni souseda na molu prasklo uz vcera dopoledne, ja sem to zjistil dneska odpoledne a nikdo nemel chut a cas mne o tom aslespon zavolat (pokud kotvim u mola v jacht klubu, tak mne to prijde normalni, uz jen proto, ze zadarmo tam urcite nestojim)

pri poryvech 8.5m/s se z rozevlatou kosatkou nemanipuluje uplne nejlip, cimzto dekuji jachticimu Svedovi, ktery se byl na Palave jen svezt za pomoc (evidentne mu to pripadalo jako samozrejmost) ... receno slovy reklamy, cesi sli asi na pivo :(

mala anketni otazka nahore
halladin
vytrvalý návštěvník
Reputace: 2

Příspěvekod halladin » sob říj 18, 2008 11:39 pm

Počkej, to ti jako utrhlo při stání ? Ne při plavbě ?
simon
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod simon » sob říj 18, 2008 11:47 pm

halladin píše:Počkej, to ti jako utrhlo při stání ? Ne při plavbě ?

ano, pri stani
halladin
vytrvalý návštěvník
Reputace: 2

Příspěvekod halladin » sob říj 18, 2008 11:56 pm

A proč ta kosatka vlála ? :? Blbě jsi ji uvázal ? ;)
david
moderátor
Reputace: 234

Re: jachting u nas

Příspěvekod david » ned říj 19, 2008 12:31 am

simon píše:pocet zdejsich steznu, ktere maji na svedomi nove mlyny vzrostl na 2.25
...prasklo mne ocko hlavy stezne drzici zadni steh, nastesti to ale bocni vanty udrzely v celkem vzprimene poloze i kdyz vitr rval s kosatkou v perseniku jak o zivot

...nasralo me, ze to dle vyjadreni souseda na molu prasklo uz vcera dopoledne, ja sem to zjistil dneska odpoledne a nikdo nemel chut a cas mne o tom aslespon zavolat (pokud kotvim u mola v jacht klubu, tak mne to prijde normalni, uz jen proto, ze zadarmo tam urcite nestojim)

pri poryvech 8.5m/s se z rozevlatou kosatkou nemanipuluje uplne nejlip, cimzto dekuji jachticimu Svedovi, ktery se byl na Palave jen svezt za pomoc (evidentne mu to pripadalo jako samozrejmost) ... receno slovy reklamy, cesi sli asi na pivo :(

mala anketni otazka nahore

čemu se divíš, kdo myslíš že převazoval lodě pří kolísání hladiny v Praze v přístavu, kde je placený kustod. Kdo se všiml, že se lodˇpotápí, že někomu ulít persenink atd. Jeden z důvodů, proč jsem už sólo. Abych platil 10000 Kč a přesto musel denně kontrolovat co se přihodilo, na to se teda můžu... :gun:
simon
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod simon » ned říj 19, 2008 8:25 am

halladin píše:A proč ta kosatka vlála ? :? Blbě jsi ji uvázal ? ;)

protoze se stezen naklonil dopredu a tim padem prisel persenik o napnelismus
Naposledy upravil(a) simon dne ned říj 19, 2008 8:33 am, celkem upraveno 1 x.
simon
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod simon » ned říj 19, 2008 8:33 am

david píše:čemu se divíš, kdo myslíš že převazoval lodě pří kolísání hladiny v Praze v přístavu, kde je placený kustod. Kdo se všiml, že se lodˇpotápí, že někomu ulít persenink atd. Jeden z důvodů, proč jsem už sólo. Abych platil 10000 Kč a přesto musel denně kontrolovat co se přihodilo, na to se teda můžu... :gun:

kdyz ja potrebuju molo ... a plany na vybudouvani konkurencniho YC na mlynech by sice byly, cas&penize aktualne nikoliv
flipper2
nováček na fóru
nováček na fóru
Reputace: 0

Příspěvekod flipper2 » pon říj 20, 2008 2:02 pm

Tak tomu vôbec nerozumiem. Teda neviem o čom je reč, ani prečo sa to píše a komu.
Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Příspěvekod Anonym » pon říj 20, 2008 2:39 pm

Nemusíš taky všemu rozumět. Kluci si jen tak povídají, to chlapi někdy dělají. ;)

Pokud něčemu nerozumíš, tak buď si najdi vlákno o motorácích (tam to asi bude lepší), nebo specifikuj. Určitě ti někdo rád pomůže.

Otázka "Komu se to píše", ta mě teda dostala. Jak, komu? Já myslím, že se tu píše všem, kteří jsou ochotni to číst...
simon
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod simon » pon říj 20, 2008 2:52 pm

Baharis píše:Nemusíš taky všemu rozumět. Kluci si jen tak povídají, to chlapi někdy dělají. ;)

Pokud něčemu nerozumíš, tak buď si najdi vlákno o motorácích (tam to asi bude lepší), nebo specifikuj. Určitě ti někdo rád pomůže.

Otázka "Komu se to píše", ta mě teda dostala. Jak, komu? Já myslím, že se tu píše všem, kteří jsou ochotni to číst...

uffff :)
[mod="Baharis"]Když pominu, že naprosto netuším co tvé "Ufff" znamená, tak ještě jednou:

Pravidlo 12:
Příspěvky bez věcného obsahu nejspíše nestojí za zveřejnění. Tak např. samotný smajlík doplněný případně emotivním výkřikem „ty vago, to je hustý“ není věcným obsahem příspěvku. Emoce jsou důležité, avšak jejich přebytek může způsobit vaše vyloučení z fóra a takový příspěvek bude smazán.

Tolik pravidla fóra. Taktéž není potřebné ani vhodné, používat "Citaci" při reagování na bezprostředně předcházející příspěvek. Pouze pokud jde o nějakou konkrétní část. V pravidlech to zatím není, ale taková je praxe na většině fórech. ;) [/mod]
Frantisek
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Frantisek » pon říj 20, 2008 3:27 pm

Každý arogantný skutok, alebo ľahostajnosť, je viditeľnejšia ako bežná slušnosť, preto si aj tieto činy dlhšie pamätáme, zvlášť ak nám bolo ukrivdené. Na druhej strane Simon, mám na teba otázku, či si sa obratom sťažoval správcovi, aby ťa v budúcnosti v podobných prípadoch informovali.
K ankete je moja odpoveď samozrejme Nie, ale treba si uvedomiť, že je tomu tak vo všetkých postkomunistických krajinách a vývoj kultúry v správaní sa v spolocnosti je dlhodobá záležitosť, takže si ešte nejaký čas na nie ľahostajných susedov počkáme.
simon
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod simon » pon říj 20, 2008 3:38 pm

Frantisek píše:Každý arogantný skutok, alebo ľahostajnosť, je viditeľnejšia ako bežná slušnosť, preto si aj tieto činy dlhšie pamätáme, zvlášť ak nám bolo ukrivdené. Na druhej strane Simon, mám na teba otázku, či si sa obratom sťažoval správcovi, aby ťa v budúcnosti v podobných prípadoch informovali.
K ankete je moja odpoveď samozrejme Nie, ale treba si uvedomiť, že je tomu tak vo všetkých postkomunistických krajinách a vývoj kultúry v správaní sa v spolocnosti je dlhodobá záležitosť, takže si ešte nejaký čas na nie ľahostajných susedov počkáme.

stezoval sem si u souseda na molu (rikal, ze si myslel, ze to tak ma bejt, ze chystam lod na vytazeni, ehm) ... u spravce to nemelo smysl, skoncil a novej bude v dubnu.

taky si toho mohl vsimnout zdejsi pritomny zachranar, projet se na motoraku kolem to jo ze? ;)
flipper2
nováček na fóru
nováček na fóru

Příspěvekod flipper2 » pon říj 20, 2008 6:42 pm

Pre Baharisa (modernejšie je "to Baharis"
Divím sa ostrému tónu na môj príspevok. Vôbec veľa príspevkov je kontroverzných, zbytočne.
Reagoval som na príspevok, kde sa popispovalo niečo o nových mlynoch. Keďže mám za to, že sa tu väčšinou preberajú veci všeobecne prospešné tak som chcel vedieť, čo si z toho môžem odniesť aj ja.
Možno keby boli napísali Nové Mlýny s veľkými začiatočnými písmenami tak by som pohopil, že asi ide o nejaký prístav a vedel by som sa poučiť.
Ale nič, ať si kluci povídají.
Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Příspěvekod Anonym » pon říj 20, 2008 6:48 pm

Ja tááák. Tak to jsme si nerozuměli všichni. Dobrý, v pohodě, vysvětlilo se to. :thmbup:

Můj příspěvek ale nepovažuj za ostrý. Jen jsem absolutně netušil, co jsi chtěl říci. Kdyby jsi napsal, kuwa chlapi, co to jsou nove mlyny, bylo by to všechno jednodušší a přehlednější. A za ty malé písmena se na kluky nezlob.
To víš, u nás jsou nove mlyny stejný pojem, jako u vás širava. ;)
Pajas11
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Jaci jsou cesti jachtari.

Příspěvekod Pajas11 » čtv pro 04, 2008 4:00 pm

Ta anketa je zavadejici. Jsou slusni a jsou hovadka bozi. Stejne je to u jinych narodnosti. Hodne lidi nadava na arogantni amiky a pritom jsem nebyl skoro 3 mesice v hurikanove sezone na lodi a kluci mi ji vetrali, startovali motor a prevazovali, kdyz se jedna potvora verna priblizila moc blizko. Dokonce mi cistili i odtok z kokpitu a ucpanou pumpu v bilge. A to se prosim pomalu urazili, kdyz jsem se zeptal kolik jsem dluzny. Spravila to flaska rumu (hodne velka flaska) :lol: Proste, je to o cloveku, o parte, ne o narodnosti.

Zpět na