neuhodlá hádanka z regatky jachtitng.info
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
Jelikož jsem si všiml Jirky (Baharise) jak přemýšlí nad mou hádankou podanou na lodi, pokusím se mu poněkud ulevit od trápení. Jsi na dobré cestě, doslovným, přesným a častým opakováním si, klidně i psaním ,se jistotjistě dobereš odpovědi. Přesto ji zde vyvěšovat nebudu, neb je natolik dobrá pro týden na lodi, že se mi jí nechce takhe hromadně zveřejnit a pro tak velký počet lidí, s různým přístupem k opakování by ztratila své kouzlo. Měj krásný den a na přístí regatce ti výsledek určitě prozradím.
Když už jsem tu, nasadím pro ostatní zástupnou, tu již vaše loď zná, co to je? Sedí se na tom, spí se na tom a čistěj se s tím zuby. Kvíz to není přímo jachtařský, přesto se i tyto činnosti na lodi provozují. Pro ty jež hádanku znají prosím, aby neodpovídali ani skrytě.
mějte krásný den Mára
Když už jsem tu, nasadím pro ostatní zástupnou, tu již vaše loď zná, co to je? Sedí se na tom, spí se na tom a čistěj se s tím zuby. Kvíz to není přímo jachtařský, přesto se i tyto činnosti na lodi provozují. Pro ty jež hádanku znají prosím, aby neodpovídali ani skrytě.
mějte krásný den Mára
nic si z toho nedělejte, posádka LOLI takhle trpěla celou dobu trvání regatky
a vydrželi jsme to 

Jirko vydrž, třeba se k tomu dopracujem, ale ostatní ti asi doporučí nevstupovat do jámy lvové, obzvlášť když upozorním, že na nápovědu budu skoupý a budeš muset hodně namáhat kebuli, aby jsi na to přišel, že přátelé spoluplavci?
Ale aby jsme to nezamluvily: Sedí se na tom, spí se na to a čistěj se s tím zuby. Co je to?
Ale aby jsme to nezamluvily: Sedí se na tom, spí se na to a čistěj se s tím zuby. Co je to?
marks píše: Sedí se na tom, spí se na to a čistěj se s tím zuby. Co je to?
Možná jsem to špatně napsal, neodpovídat ani skrytě, platí pro ty jež už hádanku znají ze dřív, včetně odpovědi. Nemohu každému z vás odpovídat po SZ, navíc i špatná odpověď nám všem ušetří čas. Nejde o nic světoborného, je to otázka pro děti z prvního stupně základní školy.
[quote="marks"] Sedí se na tom, spí se na to a čistěj se s tím zuby. Co je to?[/quote]
Jak se zdá elita národa trošku tápe a někteří se stydí špatně odpovědět
Zatím máme štětiny a voda, samozřejmě by se dali najít způsoby kdy by odpověď mohla být přijata, ale požadovaná odpověď je mnohem prostší a jednoznačná.
Jak se zdá elita národa trošku tápe a někteří se stydí špatně odpovědět
Zatím máme štětiny a voda, samozřejmě by se dali najít způsoby kdy by odpověď mohla být přijata, ale požadovaná odpověď je mnohem prostší a jednoznačná.
Nechci Vás zbytečně trápit, čekal jsem na všední den, aby se připojili i uživatelé pracovního internetu. Pro ty jež už to vzdávají, mám smutnou správu. napovídat se tu moc nedá, odpověd je na tolik jednoduchá, že by jste na odpověď přišli hned..............
.........no ale to bych vám neudělal, zkusme se dopátrat na čem nejčastěji sedíte a uvídíte jak to pak půjde samo,
FS po SZ samozřejmě správně
Betchebo promiň, rádio kiss neposlouchám, má to znamenat, že už tam ta otázka byla položena, nebo nevíš odpověď?
.........no ale to bych vám neudělal, zkusme se dopátrat na čem nejčastěji sedíte a uvídíte jak to pak půjde samo,
FS po SZ samozřejmě správně
Betchebo promiň, rádio kiss neposlouchám, má to znamenat, že už tam ta otázka byla položena, nebo nevíš odpověď?
to betcheba: huž jsem pochopil, ty nevíš odpověď
,
, né vážně, já jsem nechtěl posílat odpovědi na SZ, tedy jsem se po vzoru rádia Kiss, snažil ulevit tápajícím od zbytečné námahy, zveřejněním již špatných odpovědí, další jsou dřevo a pěna;) .
Pro všechny: máme tu otázku, sedí se na tom, spí se na tom a čistěj se s tím zuby, co je to. Dosavadní pokusy až na jeden nezabraly, tak teď jako nápovědu řešíme, na čem se normálně sedí?
,
, né vážně, já jsem nechtěl posílat odpovědi na SZ, tedy jsem se po vzoru rádia Kiss, snažil ulevit tápajícím od zbytečné námahy, zveřejněním již špatných odpovědí, další jsou dřevo a pěna;) .
Pro všechny: máme tu otázku, sedí se na tom, spí se na tom a čistěj se s tím zuby, co je to. Dosavadní pokusy až na jeden nezabraly, tak teď jako nápovědu řešíme, na čem se normálně sedí?
tak jsem to vzal skoro jako výzvu, neboť když je to pro žáky základní školy a já učím, proč se neporadit, že? Civěly na mě jako vrány, ale jedna odpověď mě šokovala. Je tak blbá, že by to snad i mohlo být ono.
Prý židle, postel a kartáček na zuby.
V hádance není řečeno, žýe by toměla být jedna věc, tak i když nad tím kroutím hlavou, mnohokrát jsem se poučil, že děcka vědí víc než my.
Prý židle, postel a kartáček na zuby.
V hádance není řečeno, žýe by toměla být jedna věc, tak i když nad tím kroutím hlavou, mnohokrát jsem se poučil, že děcka vědí víc než my.