Je to asi zname, ale uz to je pro Namorniky s velkym N nebo ...
Budte cestni a nehledejte pomoci Google. Jak sleduji, je to znamejsi, nez jsem myslel a najde to okamzite.
---
Proc mi to ten hloupy web poklada, to tedy nevim ... Kdyztak si kliknete pravym tlacitkem a otevrete to v novem okne, bude to postavene spravne
Kviz: Kde to je?
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
-
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 84
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kviz: Kde to je?
Vytipoval jsem si zemi (na první pokus) a pak to google našel hned.
- lynx
- zkušený harcovník
- Reputace: 418
OK, negooglil jsem, ale vzpomněl jsem si na svůj vánočně-novoroční pobyt v roce 2017.
A ejhle, našel jsem to ve svých fotkách.
Jde o
Zatím jednoznačně nejkrásnější místo, které jsem na tomhle ostrově navštívil.
A ejhle, našel jsem to ve svých fotkách.
Jde o
► Zobrazit pointu
Zatím jednoznačně nejkrásnější místo, které jsem na tomhle ostrově navštívil.
Je to tak. Vzpomnel jsem si, kdyz jsi psal ve vlaknu vedle o Recku. Pokud je hezke pocasi, da se z pevniny i pohou denni plavbou doplout.
Ovsem, kdyz to pocasi neni, tak je to zrovna takhle ze severu pekna mela
Nad pristavem je krasna tvrz. Stravili jsme jejim prochazenim dva dny a vubec nas to neomrzelo. Mesto Rethymno je take krasne. A zrovna v nem jsem pil zatim sve nejlepsi cervene vino vubec. Bylo mistni a archivni. Na jeho vyrobu se vyuziva specialni metoda, vino uzrava v dizich zakopanych do zeme. ma zcela odlisnou chut, je tezke a hutne. O to je to vyraznejsi, kdyz se jedna o kabinet.
Rad bych se tam vratil se svoji lodi. Zatim ale jespe par let budu na severu. Ten me fascinuje take.
Ovsem, kdyz to pocasi neni, tak je to zrovna takhle ze severu pekna mela

Nad pristavem je krasna tvrz. Stravili jsme jejim prochazenim dva dny a vubec nas to neomrzelo. Mesto Rethymno je take krasne. A zrovna v nem jsem pil zatim sve nejlepsi cervene vino vubec. Bylo mistni a archivni. Na jeho vyrobu se vyuziva specialni metoda, vino uzrava v dizich zakopanych do zeme. ma zcela odlisnou chut, je tezke a hutne. O to je to vyraznejsi, kdyz se jedna o kabinet.
Rad bych se tam vratil se svoji lodi. Zatim ale jespe par let budu na severu. Ten me fascinuje take.
- lynx
- zkušený harcovník
Na Krétě jsem byl v Chanii, Rethymnu a v Agios Nikolaos. Párkrát jsem projížděl Irakiem. Chania je krásná, ale moc turistická. Agios Nikolaos je dost odlehlé. Iraklio je příliš chaotické. Rethymno jednoznačně vede. Taky bych se tam chtěl podívat na lodi.
Pár snímků z pevnosti:
Pár snímků z pevnosti:
Mas krasny fotky. Me se takove nepodarily, ani jsme v te dobe nemeli tak kvalitni fotak ...
- lynx
- zkušený harcovník
Dík. Já jsem to fotil jen trochu lepším kompaktem, ale bylo krásné počasí. Pevnost je velice působivá. A rozhledy z ní jsou nádherné.