len pre info,
Jirka plavbu začal/z Prahy do Prahy/ darí sa mu,aktuálne je v Belehrade.
www.kayakaroundeurope.com
Obeplutí Evropy na seakayaku z Prahy do Prahy
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 153
Nahlásiš sa na komoru, majú tam VHF aj telefon, ja tade nechodím, ale ak by bolo treba číslo zistím. Principiálne musia preplaviť každého, podla Dunajského dohovoru, ale majú interné predpisy, z bezpečnostných dôvodov nepúšťajú malé lode, dbá sa hlavne ne dlžku lode, volný bok a výkon motora. Plachetnicu ako popisuješ pustia bez problémov.
- ballo
- návštěvník fóra
- Reputace: 6
+421315594539 alebo VHF 78
Neodporucam pri horsom pocasi (vacsom vetre). Byva to dost zabavne. Naposledy som si dal tento adrenalin minulu nedelu.
V priplavnom kanale su velke vlny a ked otvoria vrata vlny sa zrazu rutia na teba.
Najhorsie je ze musis pockat pokym vsetky velke lode vyplavu. Tie k tomu este tiez pridaju a potom ani traja ludia na palube nestihaju odkopavat priviazanu lod od betonoveho muru.
Ale v dobrom pocasi je to zaujimava skusenost a nie je sa v zasade coho bat.
Neodporucam pri horsom pocasi (vacsom vetre). Byva to dost zabavne. Naposledy som si dal tento adrenalin minulu nedelu.
V priplavnom kanale su velke vlny a ked otvoria vrata vlny sa zrazu rutia na teba.
Najhorsie je ze musis pockat pokym vsetky velke lode vyplavu. Tie k tomu este tiez pridaju a potom ani traja ludia na palube nestihaju odkopavat priviazanu lod od betonoveho muru.
Ale v dobrom pocasi je to zaujimava skusenost a nie je sa v zasade coho bat.