No právě těch 10:00 hod. Sám píšeš a je to pravda, že někdy se podaří loď ve 12, někdy v 17. Těch 17:00 mají všechny charterovky jako čas předání lodě. Do té doby nemůžeš ani ceknout, jen prosit, případně použít pár šumivých pivníků.designer píše:Jaký přesně má ta 10 hodina smysl, kromě toho, že je drahá?
Já si myslím, proč ne? Je to poprvé co o tom slyším, kdyby se to nabízelo běžně, možná bych to aj někdy využil.
Mirinekk se ptal na následné předání lodě zpět. V podmínkách máš daný příjezd do maríny v pátek do 19:00, předání lodě v sobotu do 09:00. Já bývám v maríně už v pátek kolem 17:00 a dost často se domluvím s přebírajícím, že si loď přebere už v ten pátek. Plachty, lana, inventář...
Večer se už loď vypakuje, zůstane pouze to nejnutnější a ráno po snídani se jen dají klíče na recepci a jede se domů.

. Naštěstí jsme si ji pronajali i s kapitánem a tak ty hrůzy řešil on.
My jen ve třech tahali kotevní řetěz.......... Od té doby raději dražší, ale novější lodě.

, hned jsem plánoval. Bez ohledu na Tvoji radu se mi také hned zdálo dobré místa ta Tijaščica nebo Kakan. Musím přiznat, že se těším jako malý kluk