Ale stáhnout jsem to mohl bez problémů. Možná to nebude měřítko, ale pokud to není nějaký záměr adminů, mohu zase dočasně vystavit link na stažení.
Moderátoři: vilma, Pepa, smike

. Simone, dokonalé to asi není ani jinde, ale taky tady žiješ i když jsou lidi na ho... A určitě se daj najít i nějací lepší
. Jinak plný souhlas s Baharisem, je to jenom o tom semtam s někým dát řeč a ledy celkem tají.... Už třeba to, že mluvím s majitelem hospody nebo správcem přístavu chorvatsky mne staví o patro výš než nafoukané němce a rakušáky. Ale třeba mám jenom štěstí
.

Macek0585 píše:Není problém, sakra tady si člověk nemůže ani trochu rýpnout. Simone, dokonalé to asi není ani jinde, ale taky tady žiješ i když jsou lidi na ho... A určitě se daj najít i nějací lepší
. Jinak plný souhlas s Baharisem, je to jenom o tom semtam s někým dát řeč a ledy celkem tají.... Už třeba to, že mluvím s majitelem hospody nebo správcem přístavu chorvatsky mne staví o patro výš než nafoukané němce a rakušáky. Ale třeba mám jenom štěstí
.
... slibuju 

. Teď trochu vážně - pro lidi jako já je to poklad - chci mít (a mám) vlastní loď v relativně dosažitelné lokalitě, navíc co se kvality moře a pobřeží týče velmi pěkné. Bohužel trpím klaustrofobií, takže ta dosažitelnost je pro mne docela rozhodující, protože asi nsednu do letadla, i když mne láká Karibik, Seychely a vlastně všechno kde jsou loďky a moře. Takže z toho tak trochu plyne moje možná nekritičnost a zároveň snaha vyjít s tím a těmi, co mi Chorvatsko nabízí. A pak jenom tiše závidím těm, kteří tady plánujou plavby typu Martinik 2010 atd

http://jachting.info/modules.php?name=F ... opic&t=302
Je to v zájmu utajení místa před někým, nebo diskuze samotné před uživateli...?
To jsem z toho jelen.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti