Cena kotvení Cenové porovnání HR/GR

Popis zajímavých míst na Jadranu

Moderátoři: vilma, Pepa, smike

Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Příspěvekod Anonym » pon lis 23, 2009 11:47 am

Mě Libor také "podělal", také systematicky ignoruji... :cry:

Ale stáhnout jsem to mohl bez problémů. Možná to nebude měřítko, ale pokud to není nějaký záměr adminů, mohu zase dočasně vystavit link na stažení.
Libor
bez hodnocení
Reputace: 191
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » pon lis 23, 2009 12:01 pm

To tedy nevím kde je chyba... :shock:
Se svými 266 příspěvky jseš 6-ti násobný pokročilý uživatel.
Já to neskenoval, tak ani práva ke stažení nevystavil.

Já vím že těch ignorantů je tu spousta, tak s tím asi budu muset něco dělat...co takové vyskakovací okno přes celou obrazovku při přihlášení "Víte že v souborech ke stažení je ....." a střídat to co den, týden... :?
Rumex
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 5

Příspěvekod Rumex » pon lis 23, 2009 1:12 pm

Nejsem vůl :gun: , píše mi to totéž co Lakomcovi.
Vzhledem k počtu mých příspěvku jsem nepátral proč.
Ale díky, skrze odkaz to jde :good: .
:good: :good: :good:
Macek0585
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 0

Příspěvekod Macek0585 » pon lis 23, 2009 2:54 pm

Sakra chtěl jsem trochu pozitivně o Chorvatsku a než jsem to napsal, zase otočka tématu na stahování :gun: Už se nedivím Simonovi, že používá citace, a možná by to zase chtělo upravit název vlákna :) :)
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » pon lis 23, 2009 3:16 pm

Macku prosím tě, co je za problém?
Tady se od včerejšího večera v názvu nic nezměnilo. A co se změnilo? Pouze se doplnil název, aby diskuze mohla dál plynout. To stahování je samozřejmě OT, ale nedá se uhlídat, aby vše bylo křišťálovější než křišťál. A snad ani nechce.
Klidně piš, nenech se rušit... ;)
simon
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 1

Příspěvekod simon » pon lis 23, 2009 3:19 pm

asi neni co pozitivni napsat :D
...HR je jako CR dotazena "do dokonalosti", pekna zeme, lide nahowno :D
Macek0585
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod Macek0585 » pon lis 23, 2009 3:27 pm

Není problém, sakra tady si člověk nemůže ani trochu rýpnout :( . Simone, dokonalé to asi není ani jinde, ale taky tady žiješ i když jsou lidi na ho... A určitě se daj najít i nějací lepší :) . Jinak plný souhlas s Baharisem, je to jenom o tom semtam s někým dát řeč a ledy celkem tají.... Už třeba to, že mluvím s majitelem hospody nebo správcem přístavu chorvatsky mne staví o patro výš než nafoukané němce a rakušáky. Ale třeba mám jenom štěstí ;) .
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » pon lis 23, 2009 3:37 pm

Ne, nemyslím si že máš štěstí. Alespoň to není to gró.
Prostě se smiř s tím, že to umíš. Na rozdíl od některých jiných, že? ;)

Mě prostě toto prostředí vyhovuje. Co jsem naprosto vedle, to je, řekněme, arabský svět. Nemám rád smlouvání, nemám rád když mě někdo tahá za rukáv do obchodu, nebo zastupuje na chodníku cestu s nějakýma cetkama.
Tam jsem já mimo, jako možná někteří jiní v Chorvatsku. :P
Lakomec

Greek water pilot

Příspěvekod Lakomec » pon lis 23, 2009 3:41 pm

Omlouvám se mackovi za OT, jen jsem reagoval na Libora. teď to už jde stáhnout, předtím nešlo, fakt, přísahám.
A malé srovnání HR/GR/a ostatní lokality, abych nebyl úplně OT:
já tomu prostě nerozumím, na co si to všichni stěžují. Když pominu placené kapitány, kteří se živí jachtingem a za paníze půjdou skoro všude, tak nerozumím nářkům ostatních. Zaplatím si dovolenou, nelíbí se mi tam, tak příště jedu někam jinam. Leda že by se tam líbilo manželce jako v tom vtipu, že kdy byli na dovolené, a oni že v turecku. No a když líčili jak bylo, tak hrozně, protože jeho zmlátili a okradli a manželku znásilnili. No a kam půjdou příště? on by rád někam jinam, ale manželka chce do turecka.
Tak asi tak
simon
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Re: Greek water pilot

Příspěvekod simon » pon lis 23, 2009 3:58 pm

ja si na HR nestezuju, ja jen od cesty odrazuje jine :)
...do HR uz cestu neplanuju, na kveten uz je booknuta lod v Recku, moc bych chtel na Balt, ale aktualni kombinace posadek jsou vsechny teplomilne :(
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » pon lis 23, 2009 4:01 pm

Jó takhleee! Ty ale to je tedy velmi vychytralé. :clap:

To mě fakt nenapadlo. Odradit většinu zájemců o Hr a pak si tam v poklidu jachtat sami, diktovat si ceny.
Ještě se tak prosadit na německé a italské servery... :?
simon
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod simon » pon lis 23, 2009 4:18 pm

Macek0585 píše:Není problém, sakra tady si člověk nemůže ani trochu rýpnout :( . Simone, dokonalé to asi není ani jinde, ale taky tady žiješ i když jsou lidi na ho... A určitě se daj najít i nějací lepší :) . Jinak plný souhlas s Baharisem, je to jenom o tom semtam s někým dát řeč a ledy celkem tají.... Už třeba to, že mluvím s majitelem hospody nebo správcem přístavu chorvatsky mne staví o patro výš než nafoukané němce a rakušáky. Ale třeba mám jenom štěstí ;) .

nemci to maj uz par stoleti vrozeny, s tim nic nenadales ... jediny lek je nechat mluvit nemce anglicky

jasne ze podobne prohlaseni na adresy narodu jsou velka abstrakce a generalizace nicmene loni sem mel velmi poucne a prime srovnani, po navratu z lode v HR sem byl v Italii u Benatek s rodinkou. V Italii se z 95% lidi na tebe smali, poradili, ceny me prisly normalni, sluzby vsude velmi prijemne ... v HR presny opak (ktery ynikl prave tim, ze jsem mel to jejich chovani jeste zazite).

K tomu tvemu prikladu, pokud je ten HR jouda placenej turistou, tak ten kdo ma prolomit ledy rozhodne neni turista, vsude ve svete to vi, jen do HR tahle "novinka" jeste nedorazila ;)
...jeste nikdy sem nikde nemel v hospode pocit, ze kdyz tam prijdu na jidlo, tak tam prekazim (v HR vsude s jedinou vyjimkou). vsude ve svete tak nejak oceni kdyz se snazis mluvit jejich reci nebo se v hospode zajimas o jejich kuchyni a vino ... v HR je tim jen otravujes :)

(a to sem clovek, ktery cestuje kvuli jidlu, piti a kulture... rad se s lidma bavim ... i na lodi dam vzdycky prednost dobre restauraci a mistni kuchyni pred jidlem na lodi)

...muj posledni prispevek na tema HR na tomhle foru ;) ... slibuju :D
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » pon lis 23, 2009 4:26 pm

A představ se, že ti nevěřím :lool: Tobě to nedá...

Něco ti ale ukážu. Taková přirozená chorvatská nevraživost, pan domácí se ženou:
Obrázek
Obrázek
Možná - snad máš pravdu na pobřeží, v turistických centrech. To fakt nevím. Ale na ostrovech, to je jiná. Za tím si stojím. ;)
simon
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod simon » pon lis 23, 2009 4:31 pm

i ostrovy baharisu, i ostrovy :D
...vybavuje si nic moc navstevu restaurace treba na mljetu a zlarinu :)
...ja ti to ze srdce preju at narazis jen na ty pohodove chorvaty, fakt :D
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » pon lis 23, 2009 4:50 pm

Ale to néééé :cry:

Nesmíš tam, kam chodí turisté! Nejlepší jsou místa, kam se turisté vůbec nedostanou. Jen jachtaři. V těch turistických oblastech už budou asi zparchantělí.
Až se zase budeš chtít někdy podívat na Jadran, tak napiš. Dám ti pár typů. Pokud ovšem stojíš o neformální domácké prostředí. Žádný frak, žádná utěrka přes předloktí. Sem tam trochu špíny, ale výborní lidé a vynikající věci, grilované na otevřeném ohni.
Neznám jich moc, tak na prstech jedné - dvou rukou. Ale jsou.
Dobrá, také končím.
simon
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod simon » pon lis 23, 2009 4:55 pm

je tady jista sance ze HR jeste jednou zkusim v ramci projektu marinizace drahe polovicky ... urcite bych se ozval :), diky
Macek0585
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod Macek0585 » pon lis 23, 2009 5:47 pm

To Lakomec: neomlouvej se, to bylo to rýpnutí. Mně OT na rozdíl od některých pánů moderátorů v zásadě nevadí.

Simone, jestli opravdu pracuješ na projektu jak odradit lidi od ježdění do Chorvatska, budu Tvůj první přispěvatel :) :o :o :o :o :o . Teď trochu vážně - pro lidi jako já je to poklad - chci mít (a mám) vlastní loď v relativně dosažitelné lokalitě, navíc co se kvality moře a pobřeží týče velmi pěkné. Bohužel trpím klaustrofobií, takže ta dosažitelnost je pro mne docela rozhodující, protože asi nsednu do letadla, i když mne láká Karibik, Seychely a vlastně všechno kde jsou loďky a moře. Takže z toho tak trochu plyne moje možná nekritičnost a zároveň snaha vyjít s tím a těmi, co mi Chorvatsko nabízí. A pak jenom tiše závidím těm, kteří tady plánujou plavby typu Martinik 2010 atd :( :( :( :( :(
Mulisak
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Mulisak » pon lis 23, 2009 10:55 pm

Teda Baharisi, nejsou li ty tipy určeny jen pro Simona,
tak mám zájem i já. Ď.
mirinekk
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod mirinekk » pon lis 23, 2009 10:57 pm

Mulisák: Už jsem prosil o ty tipy Baharise i já formou SZ. A jak ho znám, určitě je nám brzy nabídne :)
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » pon lis 23, 2009 11:07 pm

A jste si vědomi toho, že když sem něco dám veřejně, že se tam pak nemusím dostat? :x
Ale dám, dám. Jen mě teď vrtá hlavou, že tu před lety bylo někde vlákno o konobách, kde jsme už něco podobného sestavovali. Vyhledávačem je nemůžu najít, nepamatujete si kde to bylo? Ony tam pak byly i hospody/konoby na pevnině, ale snad by se to dalo použít...
mirinekk
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod mirinekk » pon lis 23, 2009 11:11 pm

To Baharis: Myslím že hledáš tohle ;) http://jachting.info/modules.php?name=F ... opic&t=302
Libor
bez hodnocení
Reputace: 191
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » pon lis 23, 2009 11:16 pm

No tak si založíme virtuální fórum a příspěvky si budeme posílat po SZ.... :whist:
To jsme to dopracovali... :hmm: Je to v zájmu utajení místa před někým, nebo diskuze samotné před uživateli...? :? To jsem z toho jelen.
Pokud je informace jen pro dva, je to dialog a na to je moc prima SZ, pokud to jiné nezajímá...
Ale tady eviduji spoustu zájemců, tedy víc než tři a mlčících čtenářů bude nejméně dvojnásob...

Tedy jsem tu aktivitu po SZ nějak nepochopil, ale nezbyde mi než napsat Baharisovi taky jednu SZ.
Já Chorvatsko ještě pořád můžu, neplul jsem ještě po celém pobřeží a z Chorvaty mám dobrou skušenost...
Vesměs dobří, i v nouzi pomohli. Najdou se i lidé z opačné strany spektra, ale ruku na srdce, není toto rozložení v každé společnosti? Tedy i té naší.
A jak se chováme vůči cizincům u nás?

Kdysi kdosi řekl: "když na někoho ukážeš prstem (svým), podívej se kolik jich ukazuje na tebe (tvých)....." k tomu není co dodat a neplatí jen v tomto vztahu k Chorvatům, ale obecně.
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » pon lis 23, 2009 11:18 pm

No jasně!!! :lol:
Myslím si že tam se dá pokračovat, ne? Ale dnes už toho mám nějak dost. Půjdu.
Jen mě udivuje, že mě to vyhledávač nenašel :?
mirinekk
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod mirinekk » pon lis 23, 2009 11:22 pm

Libore, já nepsal SZ kvůli utajení, ani kvůli virtuálnímu foru. Jen jsem nechtěl zaneřádit topic :? a asi jsem to zrovna dělal na špatném příspěvku. Omlouvám se, asi ty místa zajímají víc lidí :good:
Denis
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 154

Příspěvekod Denis » úte lis 24, 2009 8:46 am

A nemáme tu náhodou už vlákno "dobré konoby", alebo tak nejako? Keď nemáme, tak ho založme ;) .

Zpět na