dexter píše:ano pouziva sa na to 17 kanal.
Osobne som napr. kaslal na marinu v meste korcula, ktora bola aj tak o 13.00 uz preplnena.
A na drzovku som zakotvil asi 300m juhovychodne od mariny . Postupne tam zakotvili este dalsie 2 lode. Stal som tam asi 4 hodiny.
Zdalo sa mi to cele jednoduchsie a bolo to zadarmo. S dingy do mesta a nazad, v pohode.
Korculu som sazil plnu uz o 9:00 rano. Mali vsetko vybookovane, aj ked bola marina poloprazdna. Natankoval som len vodu a siel kotvit severovychodne pod kaviarne. V tom case tam uz stali 2 ine jachty. Po zakotveni a uviazani lanami o breh prisiel policajny cln, ze mame 5min do odplavania, inak to bude za 2000. Za kotvenie v zatoke juhovychodne od mesta prisli vyberat vecer. Za 43 lod vzali 150kun.
V zatoke Bobovisca na ostrove Brac na mestskom mole v septembri '11 za Elan37 brali 220kun (asi 20kun za meter) +66kun za pripojku na elektrinu a vodu.
Zatoka Lucica, ostrov Brac - za Elan37 na boji pytal chlap 200kun, zjednal som na 150.
Ostrov Solta, zatoka Sesula, stanie na bojach alebo mooringu za utratu v restauracii.