Ahoj všichni, pojedu poprvé ze Sukošanu a příspěvky okolo parkování v této lokalitě jsou dost staré.
Nechci parkovat přímo v marině, jaké tam máte zkušenosti s parkováním u místních ? Postávají někde u maríny a nabízejí parking nebo musím sám hledat ? Jaké jsou ceny ? Díky za radu, HoPrahok
SUKOŠAN - parkování
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
- avlada
- návštěvník fóra
- Reputace: 6
Re: SUKOŠAN - parkování
Já jsem před čtrnácti dny nechával auto s přívěsem na pozemku od kempu Malenica za 10 euro na den.Určitě by se dalo něco sehnat levněji
u domorodců někde na zahradě, ale já neměl čas lítat po domech a ptát se.Motorák jsem pak vytahoval v centru naproti marině, tento skluz je mírný,betonový a zadarmo - stačí zvednout závoru.
u domorodců někde na zahradě, ale já neměl čas lítat po domech a ptát se.Motorák jsem pak vytahoval v centru naproti marině, tento skluz je mírný,betonový a zadarmo - stačí zvednout závoru.
- bedrich
- aktívní jachtař
- Reputace: 22
"Postávají někde u maríny a nabízejí parking nebo musím sám hledat ? Jaké jsou ceny ? "
Nepostávají, ale jde to se doptat. Někdy doporučí i technik charterovky (svého příbuzného)
. Cena se standartně - nejen v Sukošanu pohybuje na 50% ceny v maríně, se štěstím i o trochu míň, ale spíš drží tu 1/2. Pak možno domluvit i zpětný odvoz domácími, je-li to dál.
Nepostávají, ale jde to se doptat. Někdy doporučí i technik charterovky (svého příbuzného)

- Bilardos
- aktívní jachtař
- Reputace: 4
HoPrahok píše:Ahoj všichni, pojedu poprvé ze Sukošanu a příspěvky okolo parkování v této lokalitě jsou dost staré.
Nechci parkovat přímo v marině, jaké tam máte zkušenosti s parkováním u místních ? Postávají někde u maríny a nabízejí parking nebo musím sám hledat ? Jaké jsou ceny ? Díky za radu, HoPrahok
Když pojedeš bočním vjezdem, tak ty domy naproti. Tak jako jinde, čím dále od vchodu, tím levněji se dá zaparkovat
Ahoj, právě jsem se vrátil ze Sukošanu - v maríně chtěli za parkování 80 kun/den. Nakonec jsem nechal auto za 20€ na týden na soukromé zahradě, hned u vjezdu do maríny: https://mapy.cz/s/3ue96
Seděli tam venku 2 chlápci (otec a syn) u papírové cedule "Parking" a stačilo se s nimi krátce domluvit. Dokud neměli zahradu zaplněnou, tak pak chodili kolem mol a nabízeli parkování.
Seděli tam venku 2 chlápci (otec a syn) u papírové cedule "Parking" a stačilo se s nimi krátce domluvit. Dokud neměli zahradu zaplněnou, tak pak chodili kolem mol a nabízeli parkování.