SUKOŠAN - parkování

Popis zajímavých míst na Jadranu

Moderátoři: vilma, Pepa, smike

HoPrahok
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 1

SUKOŠAN - parkování

Příspěvekod HoPrahok » čtv črc 28, 2016 5:45 pm

Ahoj všichni, pojedu poprvé ze Sukošanu a příspěvky okolo parkování v této lokalitě jsou dost staré.

Nechci parkovat přímo v marině, jaké tam máte zkušenosti s parkováním u místních ? Postávají někde u maríny a nabízejí parking nebo musím sám hledat ? Jaké jsou ceny ? Díky za radu, HoPrahok
avlada
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 6

Re: SUKOŠAN - parkování

Příspěvekod avlada » čtv črc 28, 2016 8:34 pm

Já jsem před čtrnácti dny nechával auto s přívěsem na pozemku od kempu Malenica za 10 euro na den.Určitě by se dalo něco sehnat levněji
u domorodců někde na zahradě, ale já neměl čas lítat po domech a ptát se.Motorák jsem pak vytahoval v centru naproti marině, tento skluz je mírný,betonový a zadarmo - stačí zvednout závoru.
bedrich
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 22

Příspěvekod bedrich » pát črc 29, 2016 8:31 am

"Postávají někde u maríny a nabízejí parking nebo musím sám hledat ? Jaké jsou ceny ? "

Nepostávají, ale jde to se doptat. Někdy doporučí i technik charterovky (svého příbuzného) :-). Cena se standartně - nejen v Sukošanu pohybuje na 50% ceny v maríně, se štěstím i o trochu míň, ale spíš drží tu 1/2. Pak možno domluvit i zpětný odvoz domácími, je-li to dál.
Bilardos
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 4

Příspěvekod Bilardos » pát črc 29, 2016 11:10 am

HoPrahok píše:Ahoj všichni, pojedu poprvé ze Sukošanu a příspěvky okolo parkování v této lokalitě jsou dost staré.

Nechci parkovat přímo v marině, jaké tam máte zkušenosti s parkováním u místních ? Postávají někde u maríny a nabízejí parking nebo musím sám hledat ? Jaké jsou ceny ? Díky za radu, HoPrahok

Když pojedeš bočním vjezdem, tak ty domy naproti. Tak jako jinde, čím dále od vchodu, tím levněji se dá zaparkovat
tempac
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 6

Příspěvekod tempac » ned čer 23, 2019 10:54 pm

Ahoj, právě jsem se vrátil ze Sukošanu - v maríně chtěli za parkování 80 kun/den. Nakonec jsem nechal auto za 20€ na týden na soukromé zahradě, hned u vjezdu do maríny: https://mapy.cz/s/3ue96

Seděli tam venku 2 chlápci (otec a syn) u papírové cedule "Parking" a stačilo se s nimi krátce domluvit. Dokud neměli zahradu zaplněnou, tak pak chodili kolem mol a nabízeli parkování.

Zpět na