Sukošan
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
- Aladar
- návštěvník fóra

- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Sukošan
Ahoj, mám malé upozornění pro ty, kteří vyplouvají ze Sukošanu. Když jsem vyplouval v neděli 18.6.2017 od mola přímo naproti kanceláře Adriatic Charteru, trefil jsem uprostřed mezi moly betonový blok. Ne moc, ale cítil jsem to a při prohlídce kýlu na Kakanu jsem objevil čerstvý škrábanec (cca 40 cm) z boku, asi 10 cm nad nejnižší částí kýlu. Docela jsem byl překvapený, protože to byla malá loď (Bavaria 37) a já měl za to že 1,9 m hluboký kýl by měl stačit i když byl odliv. Jelikož bylo poškození malé, tak jsem to neřešil a prožil parádní týden. Po návratu do mariny, jsem šel do kanceláře AC a všechno jim na férovku řekl. Slečna mi poděkovala za informaci a že se na to podívá potápěč. Potápěč řekl, že je to v pohodě a kauci mi vrátili. Myslím, že se jim to asi nestalo poprvé, ale kdo ví jestli to není nějaká pastička na kauce. Tak pozor a aspoň stopu vody pod kýlem 

Re: Sukošan
Díky za info.
Je to ale divné, měl jsem za to že tam všude je cca 4m. Nikdy jsem tam hloubku neřešil. AC je někde u mol 4 - 5 ne?
V pátek tam jedu, zkusím si toho více všímat.
Je to ale divné, měl jsem za to že tam všude je cca 4m. Nikdy jsem tam hloubku neřešil. AC je někde u mol 4 - 5 ne?
V pátek tam jedu, zkusím si toho více všímat.
- Aladar
- návštěvník fóra

- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to mezi molem 4 a 5. Přikládám mapku...
- LadaM
- aktívní jachtař

- Reputace: 97
Něco podobného jsem zažil (jako divák) v Jezeře v uličce, kde parkují Firstky. Dokonce i marinero, když přeparkovával loď na hlubší stání naproti se o ten beton zastavil (aniž by hnul brvou
). Napadlo mě, jestli nebylo nějak extrémně málo vody, třeba kvůli větru. Tehdy tuším fičela bóra.
). Napadlo mě, jestli nebylo nějak extrémně málo vody, třeba kvůli větru. Tehdy tuším fičela bóra.- Jarda885
- zkušený harcovník

- Reputace: 102
Marina Dalmacia zdražila parkování. Hodinové stání 10HRK. Denní stání 80 HRK. Z toho týdenní 80 EUR.
Také mne 80 HRK/den zaskočilo - na různých chorvatských webech je inzerováno parkovaní za 45 HRK/den.
Technik z Navigo Yacht Charteru, kde jsme brali loď, nám nabídl nechat auta u jeho domu na neoplocené zahradě za 250 HRK/týden.
Technik z Navigo Yacht Charteru, kde jsme brali loď, nám nabídl nechat auta u jeho domu na neoplocené zahradě za 250 HRK/týden.
- jajarin
- pravidelný návštěvník

- Reputace: 25
Byl jsem tam 18.8.18 a v kanceláři nám řekli, že před marinou vedle vjezdu je parkoviště zdarma. tak jsme to tam nechali a bylo to bez problémů, parking zdarma.
- Jarda885
- zkušený harcovník

- Reputace: 102
Houba píše:Také mne 80 HRK/den zaskočilo - na různých chorvatských webech je inzerováno parkovaní za 45 HRK/den.
......
To platilo ještě v květnu. Dávám aktuální informaci.
Hned u západního vjezdu nabízí místní staní u nich na zahradě za 15 - 20 Euro/týden ....
U vjezdu do mariny od Bibinje má zahradu jeden místní a parkovali jsme tam za 280 Kn na 14 dní.
Nechtěli jsme auto nechávat u hlavního vjezdu zadarmo přímo u moře. Dvakrát jsme pak měli problém s autem, prostě z pověrčivosti.
Nechtěli jsme auto nechávat u hlavního vjezdu zadarmo přímo u moře. Dvakrát jsme pak měli problém s autem, prostě z pověrčivosti.
- kizkiz
- nováček na fóru

- Reputace: 0
Stav 2019: parkování v zahradě u třech různých domů naproti vjezdu do mariny jednotná cena 3 EUR/den.