KONTROLA Kapetanija SAR

Popis zajímavých míst na Jadranu

Moderátoři: vilma, Pepa, smike

HoPrahok
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 1

KONTROLA Kapetanija SAR

Příspěvekod HoPrahok » čtv čer 13, 2019 8:12 pm

Dnes jsem, pobliz Rogoznice, poprve za 11 let charterovani lodí zazil kontrolu namorni policie. Byli velmi korektní, prohledli me doklady, doklady od lode (Pitter) no a pak mi dali dychnout do alkoholtesteru. Asi hodinu predtim jsem si dal 3 deci Radlera a udelal jsem dobre.
Pokuty, ktere jsem videl na papire, byly od 2.000 kun za alkohol 0,5-0,75 promile az po 20.000 kun za nejake silene hodnoty alkoholu.
Mé poučení je to, ze ode dneška za plavby skutecne neco málo, aby to bylo max. 0,5 promile, jinak si tkazim a zdrazim dovcu.
tosotoso
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 25

Re: KONTROLA Kapetanija SAR

Příspěvekod tosotoso » ned čer 30, 2019 8:00 am

súhlas. Tiež som mal takú istú kontrolu a tiež pri Rogoznici. Minulý rok v októbri. Keď som nafúkal 0, nechápavo zakrútil hlavou a povedal "što to za odmor bez alkohola" :-)
pavelmicek
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 18
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pavelmicek » pon črc 01, 2019 11:39 am

Malá zátoka kousek od Rogoznica, stání na kotvě na oběd, na stole 2l PETka s pivem. Najednou se zjevila hlídka a ze vzdálenosti 50m si nás prohlížela dalekohledem. Z PETky jsem si před chvíli dal loka, nevím jestli bych spíše nenadýchal z odéru alkoholu v puse. Od okamžiku spatření člunu jsme se petky nikdo nedotkli. Člun se vecpal do naši mini zátoky a začal pozorovat jiné projíždějící lodě. Trvalo to tak 15 minut. Bez kontroly nás samotných odjeli.
geus
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 40

Příspěvekod geus » pon črc 01, 2019 12:56 pm

A co by jako mohli kdyz nejedu tak muzu pit. To u nas se vyvazu a muzu se ozrat to se muzu ozrat i na odpocivadle na dalnici pojedu.az vystrizlivim
Marigold
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 13

Příspěvekod Marigold » pon črc 01, 2019 1:23 pm

geus píše:A co by jako mohli kdyz nejedu tak muzu pit. To u nas se vyvazu a muzu se ozrat to se muzu ozrat i na odpocivadle na dalnici pojedu.az vystrizlivim

Kdyz se v aute nejede, tak se stoji. Kdyz se na lodi “jak nekteri rikaji nejede” tak se stale pluje. Za plavby se pit nesmi. Neco jineho je vyvazani u mola, kde se muze pit- tam kde je kotveni povoleno a pristup na breh...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zpět na