Ahoj všichni, nevím, zda pořídím zde, ale líná huba, holé neštěstí.
Chystáme se s rodinou 6.8-20.8. na dovolenou na lodi v Chorvatsku.
Nabídky charterových společností se mi zdají už celkem drahé a tak se chci zeptat, zda je tu na fóru někdo, kdo má loď a měl by ji volnou v tomto termínu a byl ochoten ji za slušný obnos zapůjčit.
Jsem rodina 2 dospělí, 3 děti (24,22 a 18 let) na plachetnici brázdíme Jadran (je krásný a nikam dál se nám nechce) od roku 2008.
Jako kapitán mám napluto cca 10.000 NM, nějaké zkušenosti už mám, ale jsem pokorný a stále se učím novým věcem.
Takže pokud máte loď nebo víte o někom, předem děkuji za zprávu na mail jan.skrbek@insia.com nebo telefonát na 777 941 998.
Jachta (plachetnice) k pronájmu
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
Re: Jachta (plachetnice) k pronájmu
Nikdo nic ?
- lynx
- zkušený harcovník
- Reputace: 418
Oni Chorvati dost intenzivně a asi i účinně zakročují proti černému charteru, takže si to většina majitelů rozmyslí.
-
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 35
Je pravda, že Chorvati se konkurenci brání efektivně. Přesto i kdyby to vyšlo a i přes to že mám loď slušně pojištěnou, tak pojištovna uhradí jen část. Nikdy ne celou škodu.
Když loď rozfláká a může mně vykládat, jaký že je arciskipper, tak co si na něm vezmeš? Když něco nechceš, tak to půjč
Profi půjčovny to mají ošéfované jinak, na to našinec nedosáhne, taky proč?
Když loď rozfláká a může mně vykládat, jaký že je arciskipper, tak co si na něm vezmeš? Když něco nechceš, tak to půjč

Profi půjčovny to mají ošéfované jinak, na to našinec nedosáhne, taky proč?
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Jen k tomu pojisteni.
Asi jak ktera ale vzdy tam pri sjednaní byla volba zda bude lod pouzivana privatne nebo i pouzita k pujceni…samozrejme za priplatek.
To osefovat jde bez problemu ale asi to malo kdo dela.
Asi jak ktera ale vzdy tam pri sjednaní byla volba zda bude lod pouzivana privatne nebo i pouzita k pujceni…samozrejme za priplatek.
To osefovat jde bez problemu ale asi to malo kdo dela.