Pumpa v Biograde

Popis zajímavých míst na Jadranu

Moderátoři: vilma, Pepa, smike

aTrej
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 21

Pumpa v Biograde

Příspěvekod aTrej » pát lis 09, 2012 10:17 pm

Chcem sa podeliť o skúsenosť s pumpou v Biograde. Pred odovzdaním lode sme tam boli ešte dotankovať a fičal celkom silný JZ, takže v bazéne pumpy bolo celkom veselo. Pod kýlom je tam cca 0,5m a keďže sme mali na lodi Bow Thruster, tak som sa nechal zlákať a pri cúvaní von som intenzívnejšie odhadzoval špicu. Dosť ju to stáčalo. Pravdepodobne tam bol naplavený bordel a ulomili sme dva listy na vrtulke. Tak neviem či to bola iba náhoda alebo si treba si dávať väčší pozor. Čistiť to asi pravidelne nebudú.
Zbiry
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 11

Příspěvekod Zbiry » sob lis 10, 2012 8:48 am

Tak snad pouze si zkontrolovat co je za lodí při couvání! Já osobně jsem se nikdy s ulomením lopatek příďového propeleru nesetkal a ani jsem o tom neslyšel. Zajímavá zkušenost. Díky.
Příště budu radši koukat co tam plave! :?
aTrej
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod aTrej » sob lis 10, 2012 10:26 am

Muselo to byt tam, cely tyzden bol OK a ked som ho pouzival nasledne Marine tak uz dost chrcal. Potapac mi ukazoval fotku. Mali sme poistku namiesto kaucie, tak nepredpokladam, ze by si vymyslal. Vrtulka bola plastova a technik hovoril, ze to riesia pomerne casto.
aTrej
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod aTrej » sob lis 10, 2012 10:49 am

Zbiry, v bazene sme boli dvaja a za mnou uz cakali dalsi traja a fakt fukalo. V ramci mojho levelu Som bol rad, ze sa tam neobjavila este Jadrolinka.

... pisem z mobilu :-)
Zbiry
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 11

Příspěvekod Zbiry » sob lis 10, 2012 12:59 pm

No tak hlavně, že jsi nepřišel o peníze. Ale nepředpokládám, že by to tam začali nějak zvlášť čistit :D
Martin88
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 18

Příspěvekod Martin88 » sob lis 10, 2012 5:57 pm

Tankoval jsem tam asi 5x bez potreby bugstrahlu,ale stejne nepocitam,ze by obsluha pumpy behala kolem bazenu se sitkou a lovila bordel :lol:

Zpět na