chorvatska vineta clun
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
chorvatska vineta clun
Zdravim vsechny, chtel bych se zeptat, koupil jsem clun, na ktery byly zaplaceny loni poplatky, ktere plati do konce cervence 2015, ale ma to hacek, zmenou majitele ma nyni clun jiz nove evidencni cislo a jine jmeno majitele. Mohu tedy chorvatske poplatky pouzit i letos nebo musim vse zridit znovu.
Dekuji Havel
Dekuji Havel
Tak to je škoda, myslel jsem si ze to bude asi problém. Přepisem změnili ev.cislo všiml jsem si toho nedávno. Ještě bych se chtěl zeptat muže me ty poplatky uzavřít třeba kamarád který tam jede dřív? Nebo elektronicky to asi nejde sjednat co? Já bych pak byl víkend na dovce bez lodi a mohl vyjet az v pondělí.
Děkuji
Děkuji
Re: chorvatska vineta clun
Když si půjdu koupit vinětu nebo jak se tomu teď říká, a mám u gumáku propadlou technickou, bude jim to vadit?
Než se někdo zeptá, jak může být technická propadlá: mám v techničáku napsaný motor, o který mě jeden mechanik (též člen tohoto fóra) připravil, a zatím jsem nesehnal jiný. Na SPS mi řekli, že když na člun pověsím motor 5HP, technickou mít nemusím. Mám doma starý 5HP motor, tak jestli neseženu jiný, budeme si brblat po Chorvatsku s pětkou, pořád lepší než nic. Ale člun má 3,80 m, takže už jim něco zaplatit budu muset. Toliko k vysvětlení.
Než se někdo zeptá, jak může být technická propadlá: mám v techničáku napsaný motor, o který mě jeden mechanik (též člen tohoto fóra) připravil, a zatím jsem nesehnal jiný. Na SPS mi řekli, že když na člun pověsím motor 5HP, technickou mít nemusím. Mám doma starý 5HP motor, tak jestli neseženu jiný, budeme si brblat po Chorvatsku s pětkou, pořád lepší než nic. Ale člun má 3,80 m, takže už jim něco zaplatit budu muset. Toliko k vysvětlení.
- Ozzie
- zkušený harcovník

- Reputace: 42
Voni nie sú zvedavý na Tvôj čln. Zaplať nálepku a hotovo. Alebo si požičaj tam na mieste čln s 5 HP a nemusíš mať celú cestu plné auto.
Peknú dovolenku
Peknú dovolenku

Ozzie píše:Voni nie sú zvedavý na Tvôj čln. Zaplať nálepku a hotovo. Alebo si požičaj tam na mieste čln s 5 HP a nemusíš mať celú cestu plné auto.
Peknú dovolenku
Jaká nálepka, už jsou zase nějaké nálepky? Mě vloni dali jenom nějaký canc papíru, že jsem zaplatil.....

Kdo potřebuje, tady je odkaz na kapitanáty včetně otvírací doby
http://www.mppi.hr/default.aspx?id=475
http://www.mppi.hr/default.aspx?id=475