Které pravidlo jsem porušil?
Moderátor: Pepa
- kanic
- aktívní jachtař
- Reputace: 21
Které pravidlo jsem porušil?
Přispěl jsem na téma " Společné užívání lodi " svoji zkušenost a postoj k vlastnictví lodi. Na můj příspěvek odpověděl Denis a já odpověděl jemu. Dnes jsem viděl další posun v debatě, proto jsem nahlédl. S překvapením jsem zjistil, že tam výše zmíněné příspěvky nejsou, což dost otřáslo mou důvěrou v systém tohoto fóra. Myslím si, že pokud chce někdo dospělý mazat postoje k danému problému, které předtím prezentoval na veřejnosti je to jeho věc. Já si za svými příspěvky stojím a mazat nic nechci . Kdo tak učinil, poškodil především toto fórum a sám sebe. kanic
- teista
- aktívní jachtař
- Reputace: 1
to kanic - chyba není, ten znovuoživlý topic se jmenuje "Společné vlastnictví lodě"
Denis založil trochu jinou alternativu, do které jsi přispíval: "Společné užívání lodě" - jen ses přehlídl, takže se nemáš zač omlouvat.
teista
after 10 minits:
Už jsem rozlepil oči. úúúplně zbytečný komentář.
Takže taky omluva.
Denis založil trochu jinou alternativu, do které jsi přispíval: "Společné užívání lodě" - jen ses přehlídl, takže se nemáš zač omlouvat.
teista
after 10 minits:
Už jsem rozlepil oči. úúúplně zbytečný komentář.
Takže taky omluva.
Naposledy upravil(a) teista dne úte úno 19, 2008 9:31 am, celkem upraveno 2 x.
- Bilardos
- aktívní jachtař
- Reputace: 4
Musím říct (teda napsat), že je zde jedno z nejvolnějších diskusních fór a mazání se zde jen tak nedočkáš. Zdejší přístup by mohl být pro mnohé vzorem a sám, když jsem před lety zakládal jiné fórum (s úplně jiným zaměřením), tak jsem jen zakládal s tím, že bych jen nerad uživatele nějak omezoval, zakazoval jim link na jiné servry apod. Věřím, že i díky tomu se stalo fórum za tak krátkou dobu dvojkou v CZ/SK v daném oboru.
Tím chci jen tolik, že to tu kluci vedou velmi dobře

Tím chci jen tolik, že to tu kluci vedou velmi dobře

- Bilardos
- aktívní jachtař
- Reputace: 4
Libor píše:No to jsem se chtěl zeptat stejně jako alffa, on byl však rychlejší ....
Když to chcete přímo vědět, tak fórum je zaměřeno na satelitní příjem TV a satelitní příjmače. Jsou sevry spíše zpravodajské (parabola.cz či satcentrum.sk, ale jejich diskuse je zcela oničem i přes velkou návtěvnost servru. Takže když srovnávám srovnatelné, tak je tady cssf.cz (což je fórum zaběhnuté za velmi dlouhou dobu) a pak jako dvojka mě vychází ab-forum.info, což je zmiňované fórum, které teprve v březnu oslaví 2. narozeniny. Přesto se z okrajového fóra vypracovalo na soucasných +- 2500 návštěv za den a jak se zdá, tak průměrná návštěvnost má stále stoupající tendenci.
No toť asi tak k tomu, nač jste se ptali.
Ale nerad bych strhával debatu jinam. Prostě těch diskusí procházím hodně a vím, co mi kde vadí (mazání příspěvků, zamykání témat, BAN za banality typu odkaz, agogantní přístup k nováčkům na fóru apod.) Proto jsem se rád tak kladně vyslovil k tomuto fóru, protože tady jednak na podobné chování nenarážím, je zde velká spolehlivost servru, a když už se jako dříve laik, teď začátečník něco zeptám, nikdy jsem se nesetkal s nějakým nevhodným přístupem od znalých, ale dostalo se mi odpovědi, kterou by třeba jinde řešili odkazem na google a neotravuj...
Proto rád chválím nastavené pravidla a chod zdejšího fóra.