možná jsem trochu na špatném fóru, ale neřešili jste už někdo, nebo nečetli jste někde o stavbě hausbótu? Mám takovou představu postavit jeden pro svůj plachetní potěr, aby bylo možné se scházet u vody

Moderátoři: vilma, Pepa, david

otázka je,kolik byla cena materiálu a kde ho máš...na jižní Moravu je to kus cesty.Když tak pošli SZ.

, a s boudou na břehu je to u nás skoro stejná papírová štreka, nehledě o nedostatku volných ploch, tak proto HB.
.Crazymen píše:Zdravíčko vespolek,
možná jsem trochu na špatném fóru, ale neřešili jste už někdo, nebo nečetli jste někde o stavbě hausbótu? Mám takovou představu postavit jeden pro svůj plachetní potěr, aby bylo možné se scházet u vody

marks píše:Crazymen píše:Zdravíčko vespolek,
jj neptal ses i na možné odkazy, nebo blbě vidím?
Nejdřív zamysli nad svými výkřiky do tmy a s kým se tu chceš o čem bavit, po hledání a přečtení věcí které tu o hausbotech jsou ani závan natož stopa.
, ale téma čistě pro výrobu hausbótu jsem nenašel a to ani jinde na netu..

Crazymen píše:Je možné,že hodilotázka je,kolik byla cena materiálu a kde ho máš...na jižní Moravu je to kus cesty.Když tak pošli SZ.
Teď dál, jsou nějaké zkušenosti se stavbou? Mám občas možnost nějakých grantů a projektů, ale musím dost podrobně popsat a doložit stavbu.
Myšleno by to bylo jako menší klubovna pro skupinu dětí, takže nutná vyšší nosnost a prostor. Zároveň bych to chtěl celé ze dřeva (dobrý zdroj). Pro začátek by stačil pohon slušnějším přídavným motorem, žádné letadlo![]()
Navíc když se dívám na šířku, jestli by to nebylo na Baťák moc široké.
V plánu je mít zakotveno na Moravě u města a jen na prázdniny to přesunout na Baťák.
Díky za názory a nápady
C

,ale pokud se k tomu někdo bude chtít vyjádřit,tak směle do toho
.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů